Oyuna Giremiyorum.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve RAMBO.SIR tarafından 26 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMBO.SIR

RAMBO.SIR User

Merhaba,

Oyuna güncelleme geldiğinden beri oyuna giremiyorum..
    Oyuna giriş ismim ve şifrem doğru olduğu ve aynı bilgilerle tarayıcıdan giriş yapabildiğim halde istemciden oyuna giriş yapamıyorum. Tarayıcıdan girdiğimde de oyuna başla yerine İstemci indir ve unity dene seçenekleri çıkıyor sadece. Unity den zaten giremiyorum çünkü pc unity açmıyor.

***ARAS***25*** bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyu bildireceğim. Tarayıcı neden açmıyor? Tam olarak sorun nedir?

3. RAMBO.SIR

RAMBO.SIR User

Tarayıcıdan girdiğimde oyuna başla butonu yerine istemci indir ve unity dene seçenekleri çıkıyor. Masaüstü pc de unity açmıyor. "pc özellikleri yeterli olmadığından açmıyor olabilir." dizüstü bilgisayarda açılıyor unity. Dizüstü bilgisayarda az önce denedim. Ancak normalde kullandığım pc masaüstü ve onda açılmıyor unity.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Öncelikle oyuna başla butonu bundan sonra merkez ekip geri yükleme kararı vermedikçe olmayacak. Yani unity ile oynamak zorunda kalacaksınız zira bundan sonra Seafight Unity motoru ile çalıştırılacak. Bilgisayarın özelliklerinin yetersizliğinin bu sorunun kaynağı olma şansı büyük ihtimal zira dediğiniz gibi siz de denedim demişsiniz diğer bilgisayar açmış. Bu sorun önceden de iletilmişti. Her bilgisayarın girebilmesi gerektiğini, buna ek olarak MAC ve Linux kullanıcılarının da oyuna erişim sağlayabilmeleri gerektiğini söylemiştik. Umarız kısa sürede halledilir.

Saygılarımla.

RAMBO.SIR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.