Oyuna Erişim

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve *KaMiKaZe* tarafından 8 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *KaMiKaZe*

*KaMiKaZe* User

Dün bahsini ettiğim giriş yapmaya çalışırken hürriyet haber sayfasına yönlendirilme sorunu hala devam ediyor. Malum etkinlik var, etkinliğin de pek bir önemi yok ama karaborsa da yağmacı güllesi satışta ve bu her zaman meydana gelen bir olay değil. Bu mağduriyetimiz nasıl telafi edilecek? Her zaman ki gibi yapabileceğimiz bir şey yok deyip işin içinden çıkılacak mı?
    @Bigpatron
    @Star

Meafire bunu beğendi.
  2. *KaMiKaZe*

*KaMiKaZe* User

Dün açtığım konuda özellikle belirtmiştim konuyu kilitlemeyin diye hala duruyor ve tekrar okunabilir neden kilitleme gereği duyduğunuzu da ayrıca merak etmekteyim. Özellikle söyledim diğer oyuncu arkadaşlarımın da fikir ve görüşlerini merak ediyorum bu sebepten konuyu kilitlemeyin diye. Sorduğumuz sorulara zaten sağlıklı, aklı başında cevaplar alamıyoruz ve üstüne her açtığımız konu belirttiğimiz halde anında kilitleniyor. Malum ortada gayri ahlaki bir durumda yok bu oyun forumu insanlar fikir alışverişinde bulunuyor sizlerden net bir cevap gelmediği gibi tüm bu söylediklerimin önüne taş koyuyorsunuz. AMAÇ NEDİR?

Meafire bunu beğendi.
  3. Meafire

Meafire User

Haklısın öncelikle bir tebessüm ver :) Maglum durum hem support tarafından hemde forum tarafından bilinmekte , programcılara bildirildiği söylendi , araya hafta sonuda girdiği için yapacak bişey yok bekliycez sıkma canını :)

4. *KaMiKaZe*

*KaMiKaZe* User

Normal şartlarda beklerim hiç problem değil. Fakat bu sorun benden yani oyuncudan kaynaklanan bir sorun değil. Bahsettiğim gibi oyuna yeni bir etkinlik ve karaborsaya yağmacı güllesi eklenmiş bu her zaman rastlanan bir şey değil. Orta da bir mağduriyet var bunun telafisi olacak mı diye soruyorum. Gayet basit bir soru soruyorum verilen cevaplar ezberlenmiş ve sürekli tekrarlanan cümleler oluyor. Bu oyunu paramızla oynuyoruz vakit harcıyoruz eğlenebilmek için. Bende doğal hakkım olan bir şeyi araştırıyorum soru soruyorum bu forum bunun için var çünkü. Karşımızdakiler de biz oyuncuların sorunsuz bir şekilde oyunu oynayabilmesi için çalışan insanlar oyunun sahipleri değiller ama bunu nedense göremiyoruz. Veriyorlar otomatik cevabı yazdıklarımızı bile okumadan kapatıyorlar konuyu.

Meafire bunu beğendi.
  5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Vallahi yapacak bir şey yok. Sorun biliniyor ve çözüm aranıyor. Ne diyebiliriz ki? Bekleyip göreceğiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.