Öneri Oyuna Eklenmesi Gereken Yenilikler.

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Serdümen tarafından 20 Eylül 2026 16:06 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Serdümen

Serdümen User

Selamlar, iyi forumlar ve iyi oyunlar diliyorum öncelikle.

1.) Atlantis'te hala pet taşı yok. Atlantis'e özel bonus haritası da yok, baskın haritası da yok.
    Burç topu gibi nöbetçi çıkartan bir fırlatıcı da yok, bunlar eklenmeli.

2.) Topları parçaladığımız geri dönüşüm menüsüne bonus haritalar eklenmeli. Her gemide 1000+ üzeri başak haritası var, eski gemilerde bu sayı 10.000 haritayı buluyor. Bu başakları yengeç, aslan vb. gibi daha büyük haritalar ile takas edebilmeliyiz. Çoğumuzun ömrü 10.000+ başak haritasını kaptanlara yaptırmaya yetmeyecek.

3.) Discord, support gibi kanallardan sürekli makro kullanan oyuncuların videoları gönderiliyor, yönetim direk bize inanarak ban atmasa bile en azından bu videosu çekilip her gün discorda atılan oyuncuları daha yakından izlemeliler. Discord'a videosu düşüp de ban alan bir gemi bile görmedim. (GL7)

4.) ROK için hala pet taşı yok, ROK temalı bonus harita da yok, eklenmeli.

5.) Baskın haritaları aslan hariç bomboş. Pvp yapmak için baskın haritalarına gidiyoruz (GL7 oyuncusuyum.) ve haritalar resmen boş. Bunun sebebi bu haritalarda hiçbir şey bulamıyor, bulduğumuz ödüller ise anlamsız/tatmin edici değil. Kırıkgümüş, orikalkum, safanad veren yeni bir baskın haritası eklenmeli, veya ejderha haritasına bu ödüller eklenmeli, aksi halde haritalar boş kalmaya devam edecek.

6.) Kraken haritası bigpoint için tamamen elektrik israfı. 10 senedir kraken haritasını açık tutarak sadece boşa elektrik harcıyorsunuz. Evvela bu harita PvP olmalı, her baskın haritası gibi. Böylelikle bot/makro ile yanlışlıkla krakene giren gemileri cezalandırmayı bize bırakmış olursunuz, biz de bp kasarız. Ayrıca ödül konusuna hiç değinmiyorum, bu haritada ödül felan yok, bizi çeken hiçbir şey yok. Orikalkum/safanad gibi değerli hazineler eklenmeli ve çekici miktarda olmalı veya mevcut ödüller anlamlı derecede arttırılmalı.

7.) Uçurum parası ve rakiplerin parası nesnelerinin oyunda hiçbir hükmü yok. Bu paralarla alınabilecek işe yarar item sayısı 0. Yazı ile sıfır.

8.) Altın geyik sistem gemisi ve elementler kapısı haritası ödül açısından 2 sene gerideler, bizi çeken hiçbir şey yok veya yetersiz, ödüller en az 2, tercihen 3 katı arttırılmalı.

Geliştirilmesi/eklenmesi gereken şeyler bence bunlar, basitçe anlaşılması için direkt eklenmeli diye belirttim, aslında bunların her biri birer ricadır. Eklenmesini/geliştirilmesini rica ettiğim şeyler bunlardır. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

Saygılarımla.

Garfield_61 bunu beğendi.