Oyuna Bağlanamama

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve MΛЯΞSΛŁ™ tarafından 29 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna giremiyorum genel bir sorun mu var yoksa sadece benimle mi alakalı? Farklı tarayıcılardan denedim %61'de takılıyor veya timeout yazıyor.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hangi sunucu?

3. Evet maalesef böyle bir sorun var.

4. Sayın Admin şahsım adına da sormak istiyorum Global Amerika 1 Sunucusunda oynuyorum genel bir sorun mu var acaba?

5. Star

Evet o yüzden sunucuyu sordum. Gerek yabancı adminler ve oyuncular da olsun aynı sorunu bildirip duruyor. Amerika sunucusunda bir sorun olduğu aşikar.

6. Anlıyorum hiç ne zaman düzelir muhabbetine girmeyeceğim sorun bu yani umarım en kısa sürede çözülür.
    Cevabınız için teşekkürler.

7. Star

Umarım en kısa sürede çözülür. Hafta sonu olduğundan dolayı ilgili kişilere ulaşmakta biraz güç oluyor. Umarız yarın gereken çalışmalar yapılıp, sorun çözülecektir.

Saygılar.

çanakkale1907 bunu beğendi.
  8. Selamlar hocam Global Asya 1

9. Star

Selam,

%61'de takılı kalıyor bazen ama uzun süredir giremiyorsanız Global Amerika sunucusu gibi orada da sorun olabilir. Bakalım sabah sunucuların yeniden başlatılmasıyla birlikte düzelecek mi. Düzelmediği takdirde, programcılarımız gereken ilgiyi gösterip, çözeceklerdir.

çanakkale1907 ve MΛЯΞSΛŁ™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.