Oyun Yine Gitti

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve eymenkaptan tarafından 30 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. suporta yazdım klasik sorun bildirildi cevabı geldi aslan beyden yine. Sorun bildirildi de kardeşim yağmacı karaborsası yarın kapanıyor, gruba girip inci kasıp karaborsadan malzeme alacağız, kurabiye kasıp etkinlik karaborsasından malzeme alacağız oyuna giremediğimiz için bunların hiçbirini yapamıyoruz. Bu yazdıklarımı da yazdım suport'a bunlara cevap yok. Dut yemiş bülbül oluyorlar, klasik sorun bildirildi diyorlar başka birşey bilmiyorlar....

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Başka bir şey bilmeden nasıl bir şey söylemelerini bekliyorsunuz? Oyunu Aslan mı bozdu? Nereden bilsin ne olduğunu? Sorunu bizzat rapor ettim ve geri dönüş bekliyorum. Noel haftasıydı geçti ve yarın da yılbaşı olduğu için iletişimde güçlük çekiliyor zira insanların tatili ve dinleniyorlar. Diğer konularda da sorunun bildirildiği söylenmişti zaten.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.