Öneri Oyun ve Bigpoint Hk.

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve sdbull tarafından 31 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sdbull

sdbull User

2007 yılı yaz aylarından beri seafight ve şirketin diğer uzay hikayeli oyununu oynamaktayım. Bugün bu oyunlara insanların hala devam etmesinin nedenini o zamanlardaki alınan tadın devamı bir alışkanlık olarak görüyorum. Server birleştirmeye gidilmesi arka planda belki teknik sebeplerden olabilir ancak ön planda görünen oyuncu azlığı ve özellikle son 5 yıldır ilginin azalması olarak görünüyor. Lakin şirket bunu değiştirmek yerine elinde kalan p2w içerikli olarak oynayan kısmı yani bizi kar olarak görüyor. Aşağıda yazacaklarımı kötüleme olarak değil seafight oynamaktan keyif alan birinin yapıcı eleştireli olarak görürseniz sevinirim.

1. Oyun oynarken aklıma takılan veya sabit konular konusunda (s.s.s.) forumda güncel bilgi bulmak zor eski çalışmalar ve oyun içi deneme yanılmalar ile oyunun algoritması üzerinde strateji geliliştiriliyor. Sanırım yönetim kısmında veya admin, forum admin kısmında çalışan arkadaşlar gönüllük esasıyla bize yardımcı oluyorlar eğer böyle ise bu şekli bile takdir edilesi onlara teşekkür ederim. Ancak bunun yerine sadece İngilizce duyuruları Türkçe' ye çevirip yayınlayan değil hala yüzlerce TR oyuncusu olan bir oyuna ücretli çalışan görevlendirseniz ve oyuncu talepleri doğrultusunda güncel bilgi, hata vb. konularda bizlere destek sağlarsa daha yararlı olacağını düşünüyorum. Örneğin 10 saat sonra vudu avı etkinliği olacağı haberler kısmında var ama forum üzerinde detaylı bilgi yok belki hiç bir ülke forumuda yok ama merkeze oyuncular talep ediyor hızlandıralım diyebilecek birinden bahsediyorum. Oyuncuları sadece paket alan pc bağımlısı kişiler olarak görürseniz ilerleyen süreçte daha vahim tablolar karşımıza çıkacaktır diye düşünüyorum.

2. p2w içeriklere karşı değilim zaten global çapta serverları olan oyunların çoğu artık böyle anlayabiliyorum ancak her yıl top çıkararak para değil oyuncu kaybediliyor oyunda 10 farklı top çeşidi var herbirinin 6 seviyesi var bu yeterince karışıklık yaratıyor bunun yerine aksiyon eşyaları ve tasarımlar üzerinde p2w içerikler oluşturulabilir.

3. Giriş bonusundan alınan koruma acemi oyuncular için harika bir gelişme bu konuda tebrik etmem gerekir lakin yukarıda bahsettiğim bilgi güncellemesi konsunun yanında oyunda güncel değil pazar yeri hala gemilerin 105 top aldığı 13. lv son olan seafight döneminden kalma, bonus haritalar ve içerikleri vb. oyunun bazı bölümleri eski dönemden kalma içeriklere sahipler bu konularda da güncellenme yapılaması gerektiğini düşünüyorum.

Aklıma gelen 3 önemli nokta bunlar..
    Yazım hatam yanlış bir kelime veya düşüncem olduysa özür diler okuduğunuz için teşekkür ederim.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

1- Her şey merkez ekibimizce planlanıp, o tarih ve saate göre düzenleniyor. O konuda bir şey yapamayız.
    2- Bu konuda haklısınız öneri yapabilirim.
    3- Bununla da ilgileneceğim.

~•RasheAd06®•~BRTM bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.