Oyun Sorunu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve -_-BursalıKorsan-_- tarafından 7 Eylül 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gerçekten yeter artık bıktık böyle sorumsuzluk yok olamazda rezil etiniz oyunu bi haftadır bu saatlerde hep gidiyor daha bi çözüm bulamamışsınız ne desek boş kimse takmıyor artık form adminleri işinize geldiği gibi yapıyorsunuz rapor etik falan filan konuyu hemen kapatıyorsunuz artık bu laflara inanmıyoruz bize daha inandırıcı bir şeyler söyleyin bunu aynen bu şekilde üstlerinize bildirin

GΛMΣ_O√ЄЯ_[PЦβ] bunu beğendi.
  2. oyuncuların sabrınımı sınıyorsunuz yada bıktırma polıtıkasımı yapıyorsunuz buna gerek yok oyunu kapatıyoruz demenız yeterlı ayıptır

3. Şu oyunu kapatın harcanan paraları ve ugraslarimizin karşılığını verin çekip gidelim nedir bu yhaw

4. Programcıların Fantezik tatmin duygusu...

5. etkinlik görevlerini yapamadık sayenizde.. sezonda yine geride kalacağız anlaşıldı..

6. Selen1453

Selen1453 User

İstemciden giremiyorum, LOST CONNECTION diyor sürekli.

Samet-Güney bunu beğendi.
  7. şimdi gelirler klasik cevabı yazarlar ve de bir de fırça atarlar boşuna yazmayın yahu gidin yatın. :D

8. İstemciden giremiyorum, LOST CONNECTION diyor sürekli. ya arkadaş hep benım oyuna gırdıgım zamana denk gelıyor ne etkınlık ne sezon yapabiliyorum bir düzeltemedınız iletıyoruz demeden başka bişeyde yapamıyorsunuz çözüm odaklıda deyılsınız artık

9. Telafi kodu olması lazım sezon sikkesi vs ek olarak devamlı gerideyiz oyun sorunlarından dolayı

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İnandırıcı bir şey söylememe gerek yok inanmazsanız sizin sorununuz. Rapor ettik.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.