Oyun içi sebebsiz yere batırılmak

Konusu 'Genel Geri Bildirim' forumundadır ve elif25 tarafından 13 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

1ile 20 kadar koruma gelsinmi ve aura korumalar dükkana eklensinmi ve savaş olmayan server olsunmu

1. evet

66,7%
  2. hayır

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. elif25

elif25 User

İyi günler seafight ailesi sorunum şudur,Oyuna girişte verilen korumalar çok az 1,2 tane olması çünkü ben oyunda etkinlik yapar gelişmeye çalışan biriryim.Malesefki oyunda sürekli kendini üstün görüp herkezi batırıp hatta ısrarla harita kontrolü casus dikip batırıp taciz atışları yapan var.
    Oyunda korumalar markette almak mümkün olsun ama busadece saniyede 400k vurup eziyet edenlere değil gelişmeye çalışanlara 1000 tane alma olsa ve kullandımı rahatça 1gün geçirse oyunda.Ben oyunda 220k max etkinlik vuruom rakibe 70k yukarı çkmıo bilmioz çünkü oyunda sadece güzel gemi yüksek taşlar kristal fullemeye çalışıyoruz. Zengin diiliz hemen fullenek yada direk hazır hesab alak , oyuna 1 ile 20ye kadar koruma gelsin asla savaş olmasın buna rağmen itiraz edenlere savaşacakları servere yollayın bizler gelişmeye çalışacak oyuncularız yardım olan savaş olmayan server istiyoruz lütfen yapılmasını istiyoruz korumalar dğkkana eklensin

2. sfgamer

sfgamer User

bknz pve server global 7 orda oynayabilirsiniz

*mARİFet* bunu beğendi.
  3. elif25

elif25 User

sen gidebilirsin

4. sfgamer

sfgamer User

batırılmaktan şikayetçi olan sizsiniz ben değilim ben pvp serverı seviyorum. sevmeyen oynamaz.

*mARİFet* bunu beğendi.
  5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Arkadaşımızın belirttiği gibi PvE server mevcut bu tarz oyun isteyen oyuncular için, halihazırda PvE koruması mevcut olduğu için değişiklik çok düşük ihtimal bu konuda ancak yine de değerlendirilmesi için ileteceğiz.

Saygılarımla.

sfgamer bunu beğendi.
  6. sansar6161

sansar6161 User

Bunun için ayrı bir server olarak gl7 var biz gayet memnunuz serverın herhangi bir bu şekilde değişikliğe gitmesi bir felaket olur. Saygılarımla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.