Oyun İçi Hatalar

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve A~Y_νєѕѕєℓαм²_A~Y tarafından 8 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun admin ekibi en son ki işlemci iptali sürecinden sonra oyun oynamak bi zulüm haline geldi benim için bunun nedenlerini kısaca sizlere aktarmak için sıralıyorum ;

1- Eski işlemciden çok memnundum çoğu zaman oyuna girmekte zorlanmaktayım.
    2- Geminin depo bölümünde çoğu öğe görünmüyor. Gitti mi bilmiyorum. Gitmediyse de neyden ne kadar var göremiyorum. Örneğin almış olduğum 800 yakın etkinlik anahtarı vb.
    3- Geçen gün aslan başlı anahtar çıktığında görev için aslan başlı anahtar aldım. Aldın dı ve hesaptan taç düştü ancak sandıklara gittiğimde açmak için anahtara ihtiyacım olduğunu söylüyor.(Not: 3 defa deneyim tekrar tekrar aldım hepsinde aynı hatayı verdi. İncelenmesini talep ediyorum.)
    4- Oyun durup dururken oyundan atıyor veya ateş etme kısmı bi anda takılıyor.
    5- Pırıltı toplamak için tıkladığımda gitmiyor. Normal bi alana tıkladığımda hareket ediyor.
    7- Pencere arayüzünde gerekli ayarlamalar tam yapılamıyor.
    8- Top yerleri tam anlamı ile görünmüyor. Gemide kaç top yeri var kaç tane eksik anlaşılmıyor.

Ve bunu gibi daha sayamadığım bir sürü sıkıntılar.

Öneri: Lütfen eski işlemciyi geri getiriniz. Yoksa gerçekten oyun oynamak zevk vermekten çıkıp, çile çekmeye dönüyor.

2. asdas333

asdas333 User

ek olarak yazacağım hatalar görev vericiler bazen gözükmüyor f5 atmamız gerekiyor sohbet satırı(oyundaki en önemli şey) hala getirilmedi ne zaman getirilecek

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Bu sorunlar biliniyor sadece inceleme talep ettiğiniz mevzu için desteğe yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.