Oyun Hatası Nedeni İle Yanan Taşlar

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve S_m_R tarafından 25 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S_m_R

S_m_R User

oyunda taş birleştirme kısmında meydana gelen hata yüzünden 28 taşım yandı 4 kere de toz kullanmama ve %90 oran göstermesine rağmen tozların etkisizliği yüzünden istediğim taşı getiremedim.Oyunda bu kısımda hata olduğu bildirilmedi ve sonrasında destek ekibi hata oduğunu öğrendik dediler fakat taş iade edilmedi programcıların iade et demesi gerekiyormuş.Programcılara ulaşma şansımız anca siz adminler yoluyla olacağı için bu konuyu açıyorum konuyu gereklı yerlere iletip oyunda bulunan bir hatadan dolayı bizim madur olmamamız için gereği neyse onun yapılmasını istiyorum.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hesabınızın incelenmesi adına bağlı olduğunuz destek ekibi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Zira forum üzerinden size bu desteği sağlamam mümkün değil.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.