Oyun Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Antalyalı~07 tarafından 24 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Az önce gelen reset hakkında ne cmler bilgi sahibi ne de forum kanalıyla bir bilgilendirme mevcut. Oyuna neler olduğu ve neler yapılmaya çalışıldığı hakkında bilgi sahibi olmak tüm oyuncuların hakkıdır. Resetten sonra yine Lost Connection... yazısıyla karşılaşmak, bilgilendirilmeden bunları yaşadığımız için bir hayli canımızı sıkıyor. Tüm oyuncular adına konuşmak istiyorum ve yapılan ya da yapılacak değişikliklerden haberdar edilmek istediğimizi belirtmek istiyorum. Tamam bu zamana kadar bilgilendirildik ama son zamanlarda oyuncuların boşlandığını düşünüyoruz (Çoğunluk görüşüdür).

2. kral_messi

kral_messi User

Client sürümün ne yazık ki eski.
    Lütfen önbelleği boşalt ve tarayıcını yeniden başlat. bu yazı verıyor bıde oyuna gelen resetten sonra

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Anlıyoruz fakat bilgimiz yokken nasıl bilgilendirebiliriz. Bana gelen tek bir bilgi bile yok.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.