Oyun Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve *j*j* tarafından 7 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *j*j*

*j*j* User

nerden nasıl başlasam bilemiyorum oyunu olabildiğince karmaşıklaştırdınız o yönden diyebileceğim birşey yok adaletsizlikler yüzünden oyuna baya bir ara verdim ara ara oyuna giriyordum çok şey değişmiş olarak buluyordum en son bu yetek çıktı zerre bişi anlamadım olece duruyor.

demek istediğim basitleşeceğine heyecan katılacağına bildiğiniz arap saçına dömüş durumda benim için. oyuna değer verip oynayan arkadaşları bilmem.

şuan neler neler söylemek istiyorum ama işte ama.

sonuç: neden bu oluyor hep sorun bu değişimlerden dolayı oyunu oynayamıyorum onca emeğim boşa gitmiş gib.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Seafight yenilikçi ve gelişime açık bir oyundur. Dolayısıyla yetenek sistemide yenilendi. Sahip olduğunuz yetenek sayısı ve onları yaparken size mal olan kristaller geri verilmişti. Kısacası Seafight'te yenilikler sürekli olacaktır diye düşünüyorum ;)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.