Oyun Ekibine Yönelik Sorular

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 22 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

Topluluk yöneticimiz SF_Nami oyunla, oyunun geleceği ve işleyişi hakkında (ödeme bölümü ya da oyun dışı konular hariç) mevcut sorularınızı oyun geliştirici ve yazılım ekibine aktarmak üzere sizlerden rica ediyor.

Sizlerden ricamız bu başlık altında forum kurallarımıza da uyarak sorularınızı belirtmeniz. Her ülke topluluğundan 5 soru iletileceği için konuya yazan arkadaşlarımızdan beğendiğiniz mesajlar varsa onları beğenerek soruların seçilmesine de yardımcı olabilirsiniz.

İlginize şimdiden teşekkür ederiz. :)

2. Oyun artık nostaljik bir eğlence olmaya başladı. Yeni oyuncular kazanmak gibi bir politika mevcut oyuncuları koruma prensibinden daha öncelikli olacak mı? Ayrıca oyunun uzun vadede kapanması düşünülmekte midir veya geliştirilmesi konusunda ne gibi çalışmalar yapılmaktadır veya gelecek planlanmaktadır?

3. Mesela ben geçen yazdım üst haritalardaki npclerin durduk yere vurması diye, sizde dediniz bir çok kez iletildi ama değişen bir şey yok diye, onlar mı müşteri? biz mi müşteriyiz? çoğunluk ne diyorsa yapılmalı, yani boşuna böyle anketlere gerek yok uygulanmadığı sürece bir şey anlam ifade etmiyor..

4. Bu zamana kadar kimi umursadınızki şimdide umursayın.

5. elif25

elif25 User

Bende bir konudan bahsetmek istiyorum oyun içi sohbet ne için var yardım gerektiğinde yardım istemek dertleşmek zaman geçirip güzel muhabbet edip oyundan keyif almak değilmi. Yetkililere sorum şu olacak sohpette sadece savaşıp milleti batırıp sonra hakaret etmeye gelenler var onlar ceza almıyor küfür kıyamet edenler sohpet ile muhabbet etmeyen oyuncular yada etkinlik konusunda yardım isteyince haksız ban yiyenler hakkını arayınca aynı şeyi tekrar tekrar söyleyip durdunuz diyince ceza veriosunuz. acaba neden diyoruz çünkü oyuna girince yeni etkinlik geldi oyuncular durumu olmayanlar kasıp parasını gemi alıp gelişip sonra seviye atlamak istiyorlar ama ne yazıkki oyunda buna engel olan oyuncular var bizler sürekli batırıcaz sizler batmaya mahkum olacaksınız iması var Yetkililere e postada atsak buradada yazsak hakkımız alamıyoruz çoğu oyuncular böyle savaşmayı bilmeyen benim gibiler seviye atlıyayım sonra yeni haritaları gezeyim istiyorlar ama buna engel oluyorlar sizlerden ricamız genel oyuncu kitlesi olarak ya sistem düzenlemesi yapıp genel oyuncuları düşünüp ona göre planlama yapılsın yada server değiş burası savaş yeri siz öleceksiniz biz dalga geçecez diyenlerle ayrı bir server dedim yani oyuna girildimi oyunda yanında geçse bile saldıramasın saatlerce dursa bile geminin üstünde afk yada pasif olarak ibare olsa istedi gibi gezse görev yapsa olmazmı muhtemelen yarın burdanda banlıcaklar çünkü herkez için diyorum asla hakkınızı arama derdine düşmeyin ilgilenmiyorlar ban atıp savaşmaya devam diyorlar

6. mesut1438

mesut1438 User

Bence oyundaki bonus haritalarına güzel güncelleme gelmesi gerekli çünkü hem vakit alıyor hemde bitirilmesi zor kaptanlar birliğine çoklu bitirme özelliği eklenmeli ve hemen bitirmede destek sözleşmesi silinirse oyuncu için daha iyi olur saygılarımla

7. Seafight Yönetim Kadrosu gün geçtikçe kendini oyunculardan kendini soyutlayıp her türlü soruya soruna monotonlaşan hayatlarına eşdeğer bir cevap geliyor. Eleştirmek çok ayıp çok günah aboo siz kimsiniz de eleştiriyorsunuz sakın duymamış olayım yoksa tekdit ederler hesabınızı sileriz diye :)

8. buffturkei

buffturkei User

bonus haritalar elden geçirilmeli haritayı elde etmek zor olmalı içinde ki görevleri biz yapsak yine ve ödüller bizim için degerli olsa. güçlü gemi ile güçsüz arasında ki uçurum daha aza indidrilse. belli haritalar tekrardan ele alınsa tılsım haritası kraken gibii kimse girmiyor inci veriyorlar inci kimsenin umrunda degil artık.eski etkinlikler geri gelse macellan gibi doğursa yine ve dogurdugu gemileri vursak çok ödül verse önceden macellan dogurunca elimiz ayağımız dolaşıyor du heyecandan şimdiki etkinlikler evet güzel ödül veriyor ama heyecan yok. bence eski ile yeni arasındaki olay heyecan eskiden etkinliklerde şeker toplayacaz diye heyecandan sabahlardık şimdi botlar hallediyor o işleri bize bişey kalmıyor yazacak çok sey var adaların eski keyfi kalmadı önemide kalmadı. bence oyunun ruhu kayboldu ada kimsenin umrunda degil sıralama rütbe vs kimse takmıyor artık. 300m inci var 45m taç var toplar zaten full eee ben niye oynuyorum :D

9. Selamlar, 1 adet sorum olacak evet. Oyun tarihinin en eğlenceli gemi(savaş) oyunlarından biri olan Seafight forumunda açılan "Bize sorularınızı sorun" konusuna 4 günde 7 adet soru gelmesi sizce de normalin dışında değil mi ?

Not: Yazılanlarında birkaç adedi soru değil gibi duruyor.

Sevgiler...

10. Oyuna kapsamlı bir güncelleme gelecek mi? Zira bu oyunun yan sanayi hallerinin grafikleri bu oyundan daha iyi olmaya başladı.
    Tek bilmek istediğim oyunun üstüne gidilip gerçekten göze hitap eden ve oyunu mobilleştiren bir güncelleme yapıcaklar mı yoksa ne kadar paket satarsak iyiyiz zaten oyunu kapatacağız mı düşüncesindeler?

YediBelaHüsnü ve Bloody-Queen bunu beğendi.
  11. Mevcutta 30 Farklı dile çevrilen ve aynı zamanda bugüne kadar yaklaşık 50 milyon kayıtlı hesabı olan 2006, 2011 ve 2012 Yıllarında ödüller alan bir oyundan bahsediyoruz. Günümüzde ise en fazla ama en fazla 3 bin online oyuncusu mevcut. Günümüzde yaşanan en büyük problemler klişeleşen etkinlik ve klişeleşen görevler dizisi. Bugün oyuna hala devam eden kesimin büyük çoğunluğu yerini korumak için devam etmek mecburiyetinde bırakılıyor. Oyun ekibine soru mu sormamız lazım. Öncelikle bir amacı olması lazım sorulan sorunun amacı bu soruna çözüm üretmek mi? Sanmıyorum. Öyle Discordda gırgır şamata yaparak oyun ekibi olduğunuzu sanıyorsunuz ya burası bir çöplüğe dönüşmesi için çaba sarfeden yönetime sorumuz çok ama karşımızda oyuncuları aşağılayan ve tenezzül etmeyen bir kesimin olduğunu support ekibinin ise burnunun kaf dağında olduğunu ülkemizde bulunan 90 yaşında ama emekli olmamış kamu kurumu ihtiyarları gibi huysuz çekilmez kişiliklerine sahip olduğunu bu forumdaki her bin kişiden 990 kişisi onay vereceğinden şüphem yok kalan 10 kişi de her konuda olduğu gibi yalamaya devam eden yandaşları ve çıkarları doğrultusunda hareket eden bir kesimdir.

mtngkn10 ve 34ay bunu beğendi.
  12. 34ay

34ay User

ne kadar yazılıp çizilse de oyun aynı tas aynı hamam yenilenen değişen sadece oyunun ekonomik politikaları bu oyunu 16 /17 sene oynayan oyuncular sadece vakit geçirmek ve ts de kurulan dostluklar hatırına devam ediyorlar şahsen ben ve arkadaşlar öyleyiz ama isteriz ki oyun eski güzelliğine kavuşsun oyundan eskisi gibi keyif alalım bir heyecan gelsin adalet gelsin mesela botlar a bir çözüm gelsin daha bunun gibi bir sürü şey

13. Oyunun en büyük sorunu, yeni oyuncuların gelmemesi ve mevcut küçük oyuncu kitlesiyle devam etmek zorunda kalmamız. Eskiden, Bigpoint markası adına oyun, sağda solda ufak da olsa reklamlarda yer alıyordu. Ancak artık bu durum değişti. Zira oyun tanıtımı, daha fazla insana ulaşma, reklama bütçe ayırma gibi unsurlar önemli hale gelmişken, oyun geliştiricilerinin artık böyle bir niyeti yok. Yeni başlayan bir oyuncunun oyunu öğrenmesi ve ilerlemesi oldukça zor. Hem ben, hem de diğer yeni başlayan oyuncular adeta nefes alamıyoruz. Oyun, yeni oyuncuları koruma amacı taşımıyor.
    Eğer oyuncu sayısı artırılabilirse, ekonomik olarak da oyuna fayda sağlanacaktır. Çünkü 100 TL’yi 10 kişiden değil, 1000 kişiden kazanmak, oyun için çok daha sürdürülebilir bir model yaratır. Bu durumda fiyatlar da bu kadar şişmez, oyuncuların üzerindeki ekonomik baskı azalır ve fiyatlar daha erişilebilir hale gelir. Bu, oyunun ekonomik dengesi için çok daha verimli bir çözüm olabilir. Uçuk zamlar yapmak yerine, fiyatları sabit tutup para harcayan oyuncu sayısını artırmak hem oyuncular hem de merkez için daha sürdürülebilir bir çözüm gibi görünüyor.
    Diğer Bir Problem: Merkez Ekip ve Denetimsizlik
    Bir diğer önemli problem ise merkez ekibinin takım liderlerini denetlememesi. Tabii ki biz yalnızca Türk ekibini biliyoruz, diğer ülkelerin ekiplerini ise tanımıyoruz. Ancak Türkiye ekibinin büyük problemleri var. Oyunculara karşı yaklaşım eksikliği, destek ekibinin asli görevi olan çözüm üretme ve sorunları çözme amacı yerine, genellikle bu sorunları büyütme veya görmemezlikten gelme davranışları sergileniyor. Bu da merkez ekibinin, özellikle Türk ekibi için herhangi bir denetime tabi olmaması sonucu ortaya çıkıyor.
    Türk adminlerinin, kendilerini hep haklı görmek ya da usulsüzlük yapmama gibi bir algıya kapılması da önemli bir sorun. Geçmişte Ganesa ve Genova adminleri döneminde, gemi doldurulması gibi birçok haksız işlem yapıldığında, oyuncular bunları dile getirmişti ve o zamanlar adminler, böyle şeyler yapmayacaklarını söylüyorlardı. Ancak sonunda bu iddiaların doğru olduğu ortaya çıktı, çok geç de olsa.
    Şu anda aynı hatalar tekrar ediliyor ve maalesef Semih Bey de, geçmişteki hataların yeniden yaşanmasına zemin hazırlıyor. Semih Bey, o dönemde takım lideriydi ve etkili olamadı ya da belki de olmasına izin verilmedi. Ancak şu anki Türk ekibinde etkisi çok büyük ve bu nedenle Türk adminlerinin davranışlarını gözden geçirmeleri gerekiyor. Elbette görevlerin zor olduğunu kabul ediyorum, ancak eğer bu görevleri yerine getiremiyorlarsa, ayrılabilirler ya da yetkileri sonlandırılmalı ve yerine daha ilgili bir ekip kurulmalıdır.
    Özetle:
    1. Yeni oyuncuların gelmemesi ve reklam/tanıtım eksiklikleri.
    2. Yetkililerin adaletsiz ve ilgisiz yaklaşımları.
    @Bigpatron

Son düzenlenen: 28 May 2025 15:26
    57SİNOP34 bunu beğendi.
  14. Oyundaki yetkili kişiler (admin vs.) adil olsunlar yeter. İstediği gibi doldurduğu bir gemiyle haritalarda diğer oyuncuların üstüne sürmesinler.
    (Dikkate alınmayacağını biliyorum ama en azından bilmeyen oyuncular varsa öğrensinler)

15. Yeni oyuncu yok hali hazırdaki hesaplar kendimden örnek veriyorum tr serverinde 15 senelik hesabım var artık yapıcak bir şey kalmadı girip düşman bulamadığım zamanlarda alt haritalarda gemi avlıyorum.

Global 7 açıldıktan sonra geçildiğinde yeni diye kez aynı oldu

Global 8 ilk kez duyuruldu başlarda evet kalabalıktı yalan değil o zamanki fiyat sorunu dolayısıyla benşm gözümde oyuncunu %60-70 i bırakıp gitti burda kendi kendimize kaldık.

Bunların yanında eski bir oyun oyuncu çekmek çok zor piyasaya bakıldığı zaman gerçekten haklısınız.
    Fakat bize bir çözüm bulmanız lazımki hali hazırdaki oyuncularınızıda kaybetmeyin.

kendi fikrim şudur. Kaç sunucu var örn 30 birleştir hepsini orası zaten kendi kendini kurtarır zaten oynayan insanlar.Ekstradanda yap buna istinaden 2. Serveri ama yavaş yavaş ilerlesin insanlar pırıltıya muhtaç kalsın yavaş yavaş ilerleme olsun insanlar bunu istiyor artık.

Oyun açıldıktan ne kadar zaman sonra amiral topu geldi oyuna ?
    Vudu lar oyuna ne kadar sonra eklendi keza tasarımlara istediğimiz taşı koymak ne kadar zaman sonra geldi ve her dönemdede zamanında en iyisi oldu şuanda olmuyor

mtngkn10 bunu beğendi.
  16. Oyunla ilişkimin anlaşılması adına; oyuna internette gördüğü reklam üzerine ilk okulda başlayan ve 5-6 yıl önce bırakmış, güncel olarak üniversite son sınıf öğrencisi olan eski bir oyuncu olarak birkaç şeye değinmek istiyorum.
    Dediğim gibi, epey süredir oynamıyor olmama rağmen ara sıra yeni hesaplar açarak ilk attığı server'ın chatine girip hangi harita gelmiş ne tür eklemeler, yenilikler edinilmişi kontrol edip geri çıkarım. Ancak, oyunun giriş sayfasına 49 milyon kayıtlı hesabın olduğunu fakat yalnızca 5 bin aktif oyuncunun olduğunu söylerken bir eksiklik görmüyor musunuz ? Burada anlatılmak istenen, 19 senedir 49 milyon hesabı elde etmenin başarısı mı yoksa bu kayda rağmen 5 bin kişilik bir oyuncu kadrosuyla kendi yağınızda kavruluyor oluşunuza isyanınız mı ?
    Anlamadığım şeylerden diğeri, yıllar önce facebook ile kayıt olma durumu vardı ve bir ara şöyle bir sorun ortaya çıkmıştı: facebook ile kayıt yapılan gemiler, oyunda her ne kadar satış yasak olsa da el değiştirme izinsiz olsa da bunların olduğu bilinen gerçekler olduğu için söyleyeceğim, facebook kaydı ile giriş yapılarak farklı kullanıcılar tarafından el konulabiliyordu.
    Demin girerken fark ettim ki, ne bir facebook kullanıcısı kalmasına, ne facebook ile giriş yapacak kişilerin kalmasına rağmen buton hala orada duruyor. Bunun bile başlı başına, yıllar içerisinde büyük bir firmaya bağlı oyunun nasıl bu hale geldiğini anlatmaya çok yeterli olduğunu düşünüyorum.
    Ayrıyetten, formun dahi düzeninin yıllardır değişmiyor oluşu, oyun içeriğine herhangi bir yenilik gelmemesi, oyunun hala 2-d üzerinden süreklilik sağlama çabası, oyun yapımcılarının, yöneticilinerinin her olumsuzluğa yıllardır sırt çevirerek yaptıkları vurdumduymazlık komedi düzeyde ne yazık ki.
    Çocukluğumun, gençliğimin geçtiği hatta sayesinde sınıfta kalmış olduğum oyunun bu denli ele ayağa düşmesi her ne kadar oynamıyor olsam da o dönemlere dair güzel anılar barındırması sebebiyle ara ara alakasız zamanlarda huzursuz etmiyor değil vallahi.
    Cümlenin akışını bozan cümle şuralarda bir yerlerde gelecek az kaldı bir de :) Yani, nasıl olur da bu kadar cok para kazanma potansiyeline sahip olduğunuz oyunun gelişimini geçtik güncellenmesini dahi umursamaz hale geldiniz.
    Oyun içerisinde bot sorunu olduğu en az 15 yıllık bir gerçek.
    Gemi satışlarının yapılıyor olması ve gemi satın alımı sebebiyle yeni oyuncu gelse dahi, çok çok daha ucuza geleceğinden tercihini bu yönde kullanıyor oluşu, ancak bunun yönetimi rahatsız etmeme sebebinin yeni gelecek oyuncunun da oyuna para yatıracağından sebep engellenmediği bir gerçek. 20 yıl önce şu oyunu yapmayı başaran bir ekip, her türlü veritabanı bilgisine, ip bilgisine sahip bir ekip nasıl olur da bu denli haksızlık yaratan, yasaklığı en başından belirli olan olaya karışmıyor olur, sizce de cok anlamsız değil mi ?
    Ya da, oyuna yeni başlayan bir kişye verilen başlangıc ödüllerinin komik duruşu, yeni oyuncuyu yönlendirmeye yönelik hiçbir rehberin olmayışı, oyunun bugünkü noktaya gelmesinin temel sebeplerinden değil mi ?
    Sürekli olarak yeni server açmak, 30 farklı dilde servis yapıyor oluşunuzun bastırılarak ortaya cıkarılması gerçek anlamda acizlik belirtisi ne yazık ki. her dile sahip 200 oyuncunuz bile yok mu yani sizin :)
    Neyse, biraz durumu toparlamanın zaten söylenenlerin umursanmayacağını bilerek sadece bir iç dökme isteğinin toparlanma zamanı buralarda geldi.
    Her adminin de bir oyuncu olduğunu unutmadan, oyuncu isteklerini göz ardı etmeden işini yapması gerektiğini, gerekli kişilere gerekli baskıların yapılması gerektiğini, şu oyun da dahi yapamıyor ise bu kişilerin gerçek hayatlarındaki savunmasızlığı beni geleceğe dair maalesef endişelendiriyor ya.
    Neyse arkadaşlar, size sizinle kalan son 5000 oyuncu arkadaşanızla mutluluklar. Yaşı, geliri, bilgi birikimi, hayat standartları fark etmeden sabahlara kadar oyun oynayan insanları, o kadar tutunma çabasına karşın nasıl oldu da kopardınız oyundan umarım bir gün boş bir vaktinizde ayrı ayrı zamanlarda aklınıza getirir de bir ufak üzüntü yaşarsınız. :) Bunu kötü bir temenni olarak değil de, hatalarınızın, umursamazlığınızın bedeli olarak düşünürseniz belki bir hak verirsiniz.
    Bir de gitmeden en son şeyi sorayım ya, bir gemim vardı benım adını, server'ını unuttuğum. Kendilerini harita botu kullanırken banlamıştınız da sonsuza kadar bilmem ne zırvalıkları.
    Yahu 15 yıldır bot kullanıp ep tp ne ise -valla teknik olayları bile unuttum yani- kasıp oralarda buralarda ödülden ödüle sıralamadan sıralamaya koşaraktan tatminiyetini yerine getiren arkadaşları da ellemeyişinizi de tebrik ederim.
    Bu mesajların hiçbirisi forum adminlerine yönelik değil, bakmayacaklarını bildiğim halde yönetim bazlı isyanımdır.
    İyi oyunlar :)

17. herkes uzun uzun yazıyor bizde geri kalmayalım bari

bu oyuna çoğumuz ya facebook ya kraloyun veya türevi oyun sitelerinden veya internet kafede oynayan abileri görerek başladık üstteki arkadaşı referans alarak söylüyorum bundan 16-17 yıl önce bilgisayarlar çöpdü çoğu insanda oyun kültürü yoktu o zaman internetten oynanan bu ve bunun gibi oyunlar darkorbit travian gladyatör çok az insanın hatırlayacağı xblaster (yerin ayrıdır eski dost) mucize gibiydi artık öyle bir şey kalmadı en basitinden ülkede internet kafe kültürü bitti
    o zaman 10-15 yaşlarındaki bizler şimdi geldik 30 yaşlarına şimdiki çocuklar bu oyunu görse kaçının ilgisini çekip başlar 0 yeni oyuncu olayı bitti
    biz bir rüyayı yaşadık artık oyun şunu kabul etsin yeni oyuncu gelmez istediğin yere reklam ver git superbowl da şarkıcı oynat nafile oyunda kalan epi topu amerikayı çıkarırsak 4 k gemi onların da kaçı gerçek oyuncu kaçının benim gibi 2-3 gemisi var

oyundaki para mevzusunun kısa tarihini anlatayım oyuna ilk başladığımız zaman en değerli şey inciydi ve 25 lik toptu o zaman gemi max 105 top alıyordu ve her pazar yada 2 haftada bir mavi top şimdiki adı 27.5 olan top gelirdi 105 tane aldığın zaman hem atış süren hem menzilin artardı ama en fazla 105 top alabiliyordun sonra güverteler eklendi ilk geldiğinde altınla alınan sana +10 top inciyle alınan 20 top yeri veriyordu ama hala gemiyi fulleme imkanın vardı sonra yıl oldu 2012 oyuna ilk kumar ve bataklık olan bokor sistemiyle vudu topu eklendi hatta o zaman 1. olanları tatile götürmüştü oyun :D karayiplere işte kayış o zaman koptu ve o zamandan sonra hiçbir zaman full gemi olmadı şimdi bile oyunda full gemi diye bir şey yok çünkü sen gemiyi f+f yapamadan yeni top geliyor topun seviyesi geliyor vs. vs.

oyunda gemi taşları yokken ilk o işlevi gören şey deadalus turuncu zeplindi eğer 27. sınıfsan sana fazladan can top hasarı vs veriyordu tüm oyun o gemiyle geziyordu şimdiki parayla 3 bin civarına falan gelmişti asgari ücret 400 küsür lirayken 129 liraya gelmişti tam emin değilim ama aşağı yukarı bu kadardı

kısaca oyun sürekli harca harca diyor bu yüzden oyunda kimse kalmadı sizde farkındasınız ki en basiti bp bile artık günde 2 kere sıfırlanıyor yakında eskisi gibi 2 saate indirirsiniz durum oraya doğru gidiyor

elde kalan 4 bin gemiyi düşünüp haraket mi edeceksiniz yoksa tamamen saldınız mı oyun yılda 300 k eurodan fazla kazanıyor Allah bereket versin deyip geçecek misiniz

[​IMG] bu sezon gemisi süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi aynı tasarımın 5. farklı hali oldu heralde

[​IMG][​IMG] bunlar da bokor yani parayla alma şansımızın olduğu gemiler

oyundaki göze güzel gelen her şeyi parayla satmayı bırakın (bokor gemileri çoğunuza güzel gemkeye bilir ama bariz kalite farkı olduğu belli)

şu oyuna kapsamlı bir güncelleme gelmesi şart hatırlıyorum yıl 2010-11 civarı o zaman forum yok bi sabah kalkıp oyuna bi girdik
    oyun ana sayfası bile
    https://www.dlh.net/public/data/cache/1280x0/49b133f5c80c7aabf7e10d0c481780cf27345f94.jpg
    bu halden
    https://pts-2010.ucoz.ru/seafight_pirats.png
    bu şekle dönmüştü o bile bizi ne kadar heyecanlandırmıştı sanki yeni bir oyun oynuyorduk

https://store.donanimhaber.com/c7/a1/a7/c7a1a7f32b4cc127a8a5c0f80529cab8.jpg

şu resim o kadar değerli ki oyunda bir amacımız vardı en basiti şimdi öyle bir amacımız yok ne incinin değeri var ne başka bir şeyin bende var 9 milyar inci gülle desen oyunu açık bırakayım 2 sene gülle atsa yağmacı güllem bitmez

oyunda rütbesinden sandıklarına grafiklerinden pazar yerine herşeyine güncelleme gelmesi gerekiyor yazmaya kalksak 10 sayfa not çıkar dinlenip yapılır mı sanmıyorum

son olarak eskiden altının bile değeri vardı pazara ara ara tasarım gelirdi teklifle almaya çalışırdık oyuna eklenen ilk pet kara ejder geldiğinde tr2 de alan ilk kişi bendim tüm oyun kafayı yemişti o ney nerden aldın diye ts de kafamı yiyip durmuşlardı çok güzel zamanlar geçirdik

18. bizim bu oyuna başladığımız zamanki bilgisayarlarımızın gücünü şimdikilere uyarlarsak 10-15 yaşındaki çocuklar gider lol valorant oynar ha ben demiyorum onlar gibi grafik yapın onlarla rekabet edin ama unity bile ilk duyurulduğunda oyuna çok yenilik gelecek grafikler değişecek falan denmişti 3-4 senede gelen tek şey rgb tasarımlar güvenli limandaki deniz fenerinin dönmesi vs. :D

2010 da gemi her ateş ettiğinde gemiden top alevi çıkardı gemi hasar aldığında geminin aldığı hasar yüzdesine göre yelkenlerinin farklı yerleri yanardı yıl oldu 2025 onları kaldırdınız 15 sene önce olan grafikler bile artık yok :D

elif25 bunu beğendi.
  19. elif25

elif25 User

yetkililerden genel isteklerimiz şunlar paraile gemi malzeme satmayı bırakın eskiye dönelim eskiden gemi almak çok zordu ama eğlenceliydi yardımlaşma muhebbet sohpetler vardı çoğu oyuncu 1.map 2.map örnek güvenli haritada oynar orda eğlenirdik ama şimdi yıllarını verip para yatırıp yenilmez olanlara laf edemeyiz ama genel kitlede oynamayı bilmeyen gelişemeyen yada oyunda rahatça gezip görüp çıkmak isteyen oyuncular var mermi atmadan gezip çıkıyorlar sorun şurda artık tüm yetkililerden şikayetçi oldu oyuncular 1 sohpette muhabbete girmeyenler banlanıyor 2 oyunda etkinlik yapmaya girenler yapamıyor neden aura bitti oyun bitti neden batmaya mecbur kalıyorlar gemisi hasar önleme yok savunamaz 3 bazen etlinlik yaparken yanda bırakıp başkayere geçince hemen batırıp hakaret etme yada koruma varsa alev atıp batırılıyor 4 oyunda dükkana acil değişilmeli neden inci bişi alınmıyor artık herşey para

20. 15.05.2010

15.05.2010 User

Oyunun ruhuna el fatihaaaaaaa:(