Oyun Donması

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mεh†εRhαπ tarafından 6 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunu duzeltecekmisiniz acaba oyun olduğunu anlayalım.yoksa bizmi oyun oldukta bilmiyoruz.

ang3lblack_ATM ve Eyüp bunu beğendi.
  2. Eyüp

Eyüp User

suan resmen oturdum f5 f5 f5 cekmekten helak oldum acılmayacaksa bılelım ısımıze gucumuze bakalım

ang3lblack_ATM bunu beğendi.
  3. Eyüp

Eyüp User

yazıyoruz hakkımızı arıyoruz bu ust yonetım ne amaclıyor bıze boyle zulum cektırmekle

4. Dün bu durumla karşılaştım. Daha sonra açılmıyor diye kapadım. Girmedim bir daha. Sabah açtığımda gemi -80 deydi. Bugda kaldım heralde. Supporta yazdım sağolsunlar -80 den çıkmasını bekleyin dediler. Sitem mesajı değilde dikkatli olun diye

5. göktürk

göktürk User

Arkadaşlar boşuna yazmayın çünkü suç artık daima oyuncuların oldu.Sadece oturduğunuz yerden her türlü kelimeyi kullanarak sinir olmaya devam edin başka birşey olmaz.Yani kendi kendinize sinir küpü birşekil de laflar saydırın.Burda yazılan hiçbirşey dikkate alınmıyor merkez ekibi tarafından. :D
    :D:D:D:D:D:D:D

6. göktürk

göktürk User

aksi olsaydı bu kadar basit bir oyun aylardır düzeltilemiyecek birşey değil.

7. Oyun neden donuyor forumda yazılı bir açıklama bekliyoruz yetkililerden

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sorunlar biliniyor.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.