Oyun Donması

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve δcƦψκπĝ tarafından 30 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda inanılmaz bug ve donma var çile çektiriyor ilgilenin lütfen

2. ROKOT

ROKOT User

Yaka silktim artık şu oyunun sorunlarından kaç aydır oyun oynanmıyor 3 dakika varsa 10 dakika yok ne görev yapabiliyoruz ne etkinlik kasabiliyoruz ne savaşabiliyoruz ne güvenip sıralama yapabiliyoruz bizmi oyunu oynuyoruz oyunmu bizle oynuyor belli değil , şu oyunu düzeltemeyecekseniz çıkın söyleyin başka oyun bakalım kardeşim yeminle hiç bir online oyunda bu kadar sorun üst üste ve devamlı olmuyor kimsede sabır sinir namına bişey kalmadı , 10 yaşında bir çocuk bile şu oyunun yöneticilerinden daha iyi iş yapardı

Son düzenlenen: 30 Eylül 2020
  3. npc bile kestirtmiyor sen düşün artık internetimde problem var diyecemde 150mpbs 7 ping li fiber kullanıyorum

4. Samet23

Samet23 User

oyun sıkıntılı şuan (her zaman sıkıntılıydıda bakma işte)

5. ROKOT

ROKOT User

Yok kardeş internetle alakalı değil oyunun altyapısı çöp , aylardır oyun sıkıntılıda zaten son 1 aydır falan hiçbirşey yapılmıyor artık yani tamamen gitti oyun

Son düzenlenen: 30 Eylül 2020
  6. oyunda cm ye söylediğimiz de yorum yaptığımız da sağolsunlar chat banı atıyorlar onları çok andım ban süresince :)

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sorunlar biliniyor.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.