Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve -_-BursalıKorsan-_- tarafından 19 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim hareket etmiyor asya serverindeyim.

2. saltı

saltı User

aynen bende de aynı durum mevcut.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Etkinlik yeni başladıysa asya serverinde, belirli bi süre donma mevcut olabilir. Şuan düzeldi mi ?

4. ozican2525

ozican2525 User

Sabah 4 civarından beri felaket bir donma sorunu yaşanmakta.

∂єяєвєуι-[C¤] ve capkın bunu beğendi.
  5. Selam,

Konuyu bildiriyorum.

Saygılarımla.

6. Oyun aşırı şekilde kasıyor ve şuan gemiyi kontrol edemiyorum.Çok kötü donuyor yetkililer hergün aynı konu açılıyor umarım birşeyler yaparsınız.

7. Saat şuan 07:33 ve konuyu açmadan önce açtıktan sonra hala daha beklemekteyiz oyun kendine gelsin diye.

8. aynen oyun asırı donuyor 30 dk bır 1 tane selkıe olduremedım admınler mesaıye kalmıs

9. oyuna gırmıyor bende

10. ben anlamıyorum neden bu oyun donmasına çözum bulunmuyor para geliyor tabii

11. Gün geçmiyor ki sorunsuz bir oyun olsun.Resete kadar donmasını açılmasını bekledik.Resettede oyuna girmesini bekliyoruz.Hey gidi hey...

TiryakiHasan bunu beğendi.
  12. bunlar hıç bişi yapamaz ben anladım artık her seyi ellerini yuzlerini bulaştırıyorlar gercekten oyunu bırakma vakti geldi artık oyun oynayalım sıtres atalım derken burda daha yok sıtres yapıyorum

13. Mağduriyeti görüyorsun usta.İnsanların bi pazar günü var ondada uykusunu bölüp kalkıyor sabahın köründe strese sokuyorlar insanları.Cıvıttı iyice programcılar şu oyunun hakkını verdiklerini görmedim daha oyuncular hep hüsran içinde.Biz böyle yazınca da herkes işini yapıyor bildiriyoruz çalışılıyor deniliyor.

14. Bizim türk adminleri sesini çıkartmıyor çıkartsa böyle olmayacak üstlere bildiriyoruz başka cevap yok kaç yaşında adamlarız çocuk mu kandırıyorsunuz

15. Dün birtanesi diyor ki;
    Forumda bi konu açmıştım bu 30 level üzeri haritalarda etkinlik enkazları neden sadece üst levellerde taç kayıp aşk yulong vs veriyor diye.Admin bana verdiği cevap;( Selam,

Fakat unuttuğunuz bir durum var. Kimse size aşağı seviyede kalın demiyor. Sizde seviyenizi tamamlarsanız sizlerde bunlardan yararlanabiirsiniz.)
    Böyle birşey mi var ben daha etkinlik başlangıcında 8 levelim 14 günde 40 level mi atliyim.Arpaları fazla geliyor bunların.Birde konuyu kitliyor karşılık veremiyeceğimizi sanıyor.

ALPEREN-TR ve Karabayraklı bunu beğendi.
  16. İyi ki adminlerin fırçasını yememiş sin. Buna dua et :)

17. Selamlar oyun 30-40 saniyede bir sürekli takılıp kalıyor sonra devam ediyor. Netimle ilgili bir sıkıntı yok başka netten denedim kendi telefonumun internetinden bile denedim ama donma oyunla alakalı.

18. ozican2525

ozican2525 User

Bir kaç gecedir oyun sürekli donmakta.Bir çözüm getirilmeli.

19. kftr

kftr User

oyun donmaktan oynanmıyor her gece..

MΛЯΞSΛŁ™ bunu beğendi.
  20. Selam,

Konuyu iletiyorum.

Saygılarımla.

MΛЯΞSΛŁ™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.