Oyun Bakımı...

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve *HHC* tarafından 6 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *HHC*

*HHC* User

Forumda ne duyuru var ne de bilgi var oyunu bakıma alıyorsunuz kaç saat sürecek ne zaman bitecek ? Ne zaman bilgi paylaşımı olacak ? Oyun açıldıktan sonra mı ? Beni niçin pinpon oynayan sayfaya atıyor ?

2. Macellan

Macellan User

Perşembe günü gelecek olan Kolomb Günü etkinliği için hazırlık yapıyorlarmış.

3. ne etkinliği biz donmayan kasmayan bi oyun istiyoruz alın etkinliğinizi başınıza çalın dünden beri oyuna giremiyorum girdiğim zamanda oynayamiyorum hep donuyor

4. Arkadaslar

Forum Adminlerine Yüklenmeye Gerek Yok Herşeyde Zira Sadece Onlar Bigpointten Maaş Alan İnsanlar Değiller Sadece Gönüllü Olarak Bu İşi Yapıyorlar.Ve Her İnsan Gibi Onlarda Evine Ekmek Götürmek Zorunda Saatlerce Bilgisayar Başında Bekleyemezler Lütfen Birazcık Duyarlı Olalım

Saygılarımla

5. @Star Adminimizde Bi Mesaj Yazmış Dün Okudum Adam Diyorki Bende de Oyun Donuyor Ama Elinden Bişey Gelmiyor Adamın Sadece Merkez Ekibe Bildirim Yapabiliyor Oyunla İlgili

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Takdir edersiniz ki bizler de robot değiliz ki 24 saat bilgisayarın başında duralım :) Duyurusunu yapacağız birazdan.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.