OTO AV

Discussion in 'Fikir Havuzu ve Öneriler' started by кöякσяѕαη, Apr 2, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Otomatik av önerisinde bulunulmuştu iki ay önce yetkili arkadaş konuyu ileteceğim yazmıştı herhangidir geri dönüş oldu mu tarafınıza. Kendimden bir örnek vereceğim günlük 3 saat hafta içi hafta sonunda 6 ve 7 saat oynayabiliyorum çalışan bir adamım çoğu etkinliklerde geri kalıyorum oyuna ciddi paralar harcamama rağmen keskin kılıçlar gibi alınan oto av paketi getirilsin oyuna, alan kişi gemisi etkinlik gemilerine ataş edip farm yapsın isterim bilgisayar başına geldiğimde sadece savaşmak isterim.ve gemimde geride kalmış olmaz. oyunculara debuff atarak botu bitiremediğiniz bir gerçek debuff yiyen oyuncu oyundan soğuyup seafightnin çakma oyunlarına kaçtılar oyuncu sayısında her gecen gün düşüşler yaşanıyor. Şahsen ben bu oyunu oynamak istiyorum ama günlük 10 saat harcamakta istemiyorum seafight ye.öyle bir sistem yaptınız ki 10 saat oynamyan geride kalıyor.otomatik avı bu kadar isteme sebebimde bu. iyi çalışmalar

muzaffer205 and Muzoababa18818 like this.
  2. oyuncularının söylediklerini inşallah bir gün bigpoint kayda alır. @ShaDe. @Bigpatron

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu konu hakkında maalesef bir geri dönüş almadık, gelişme olursa sizleri bilgilendiririz.

Saygılarımla.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Bizler önerilerinizi iletiyoruz ancak takdir edersiniz ki her fikrin uygulanması pek kolay değil, bazıları uygulamaya konuluyor, bazıları reddediliyor, bazılarının eklenmesi zaman alıyor vs. ama yine de forumun kullanılış amaçlarından birisi bu, fikirleriniz tabii ki önemli.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.