Orikalkum

Discussion in 'Genel Sorular' started by Cedı, Dec 29, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cedı

Cedı User

Biz bu orikalkum u en çok nerde nasıl kasabiliriz ve poseidonun gözü bende 1 tane var diğer haritalarına geçemiyorum atlantisin nasıl elde edebilirim.Bir de atlantis için detaylı rehber varsa iyi olur tek roket atabiliyorum şuan yetenek ve kale dışında hiç bir bilgim yok

2. barbaros47

barbaros47 User

atlantiste itibar görevleri isteniyor yeni görev ve poseidon gözü açabilmek için,ben şu ana kadar 4 farklı itibarla karşılaştım,bu görevleri yerine getirince günlük orikalkum veren görevler açılıyor ordan elde edebilirsin dostum

Cedı likes this.
  3. Cedı

Cedı User

geçen gün atlantiste 3 görev yaptım son görevde 2. harita daki npcyi istedi geçemediğim için kesemedim :)

4. barbaros47

barbaros47 User

mürettebatlar yağmacı karaborsasında beliriyor ama bu fiyatlarla ne kadar alabilirsin meçhul,yani anlıcağın atlantiste de mangır konuşuyor :) , ayrıca atlantiste de genişletmeler kritik rol oynuyor mürettebatların yanında

Cedı likes this.
  5. Cedı

Cedı User

yani iş ysş etkinlik felan koyarlarsa ilerde anca öyle

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Genelde en çok ödeme paketlerinde mevcut. Sonra gelen etkinlik görevleri ve son olarak atlantis görev dizisi ve npcleri.

Cedı likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.