Olmamış

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Mister_No tarafından 10 Kasım 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

STAR görev verici sorunum aynı şekilde devam ediyor ne istemciden ne de tarayıcılardan görev alamıyorum tıkladığım an bağlantı kopuyor pc yi sıfırladım istemciyi kaldırıp yeniden yükledim tarayıcıları sıfırladım denedim olmadı 2. gemimle girip aynı işlemleri yapıyorum hiç bir sorun olmuyor tıkır tıkır çalışıyor yani bu ana gemimde neden böyle bir sorun var anlamış değilim sanki biri özellikle yapmış görev alma bölümümü kitlemiş gibi yani sizde yapamıyorsanız ben ne yapayım!

2. 2. reset gene yok siz en iyisi paket çıkarın görev verici paketi o zaman daha düzgün olur.

*mARİFet* ve BIRAKTI bunu beğendi.
  3. BIRAKTI

BIRAKTI User

Sonuna kadar katılıyorum arkadaşa gözleride doymadı cepleride ama artık bu son test bardağı taşırdı Son bir şansınız var oda kasımda çıkacak olan kara satışlar o tarihe kadar fiyatlar normale inmezse abartısız oyunu tr serveri olarak % 80 garanti emekliye ayrılır 26 kasımda herkes dilekceyi yazar biz filoca bırakma kararı aldık seafıgt için kazanmıyoruz sonuçta 2 büyük paket çek araba taksidi veya kredi öder gibi 1450 tl yatır hatası lagları bir yana çileden çık kapat bilgisayarı kusura bakmayın ama o pazar dagıldı

4. *mARİFet*

*mARİFet* User

Görev verici paketi harikaydı reis. Fakat bir gün gelirse suçlusu sizsiniz :))))))))

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İletildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.