Oğlak, Yay ve Yengeç Haritası Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Luny|# tarafından 19 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Luny|#

Luny|# User

Merhabalar oyunu senelerdir oynarım TR 2 sunucusu ilk açıldıgından beri neredeyse fakat herşeye bir düzenleme yenişil birşey geldi ödüşü değişti resmi şekli isimi değişti neden bunlar haritalar içinde geçerli değil önceden oyun inci üzerine kurulmuştu şimdi ise taç ve yulong üzerine bu 3 haritaların da içerigini değiştirmek mantıklı olabilir.

Örnek şuanda elimdeki gemi 5 aylık bir gemi ortalama her haritadan en az 15 tane mevcut ama girip yapamıyorum bile cezbetmiyor artık eskisi gibi değil iyi forumlar herkeze :)

«vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ bunu beğendi.
  2. çAğRı

çAğRı User

düzenleme gelebilir

3. mertt80

mertt80 User

biraz da kısaltsalar fena olmaz bot kullanmıyoruz diye mi böyle işkenceler yapıyorlar anlamıyorum ki :)
    parayla satılan haritalardan alın diyorlar işte

4. kesinlikle düzenlenmesi gerekli bir konu şuan elimde karışık 160 tane harita var bunlar bilet haline getirebilir ve çeşitli ödüller de verilebilir .
    ekstradan bir fikir olarak :)

5. tydilber

tydilber User

Bu haritalar ıcın oyunda olan kendı kendıne yapmasını saglayacak bır bot ekleyebılırler ınsanlara ıskence olmaz en azından acıp 3-5 sayfa kıtap okur veya film izlenir arkada bu sekılde insanı cok yoruyor

6. 80merkez

80merkez User

iyi fikir

7. Oyun hala inci üzerine kurulu,geliştikçe taç ve yulonga kayıyor.Gelişmiş gemiler bir yolunu bulup taç ve yulong kasar ama yeni başlayan oyuncular için inci kasmak çok zor.Değişmesi gelişmemiş gemiler için kötü olur.

-onur824- bunu beğendi.
  8. çAğRı

çAğRı User

katılıyorum. otomatik saldırma seçeneği gelebilir. örneğin özel haritada bu seçeneği açınca bize sıkan npclere otomatik olarak saldıracak bir düzenleme olabilir

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyu rapor edeceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.