Özgürlük ve Fişek Güllesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ***ARAS***25*** tarafından 3 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar iyi oyunlar oyunu mobilden oynuyorum benim gibi başka oyuncular da vardır illaki bu etkinlik günlerinde çıkan gülle tarzı kitap gibi eşyaların tutar oranı artirirmısınız mesela 5000 taç karşılığında 100000 bin fişek güllesi alınıyor bu çok iyi aynı olanak inci karşılığında da yapılabilir bu yapılırsa çok güzel olur çünkü tablet veya mobilden klavye açılmıyor birşey almak için + yapmamız gerekiyor milyon gülle almak istesek çok zaman kaybı yaşıyoruz bunlarla ilgili miktarlarda artış olursa çok memnun oluruz iyi oyunlar.

2. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Mobilden nasıl oynuyorsunuz

3. Ben vivaldiden açıyorum oyunu bazen açılmıyor ekrana yazı geliyor o yazıya tıklıyorum bekliyorum biraz açılıyor çok fonksiyonlu oynayamiyorum ama pve serverda oynuyorum npc kesip duruyorum savaş için tavsiye etmem çok uğraştırıcı olur kutucuklar küçük kalıyor birde sezon görevleri filan pir toplamak eziyet 1000 tane pır tek tek toplaması zor

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyu uygun alana açınız.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.