Özel Sandık Anahtarı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve levent4141 tarafından 29 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. levent4141

levent4141 User

Bu hazine sandığını almak için her katagoriden gerekli miktarı seçiniz diyor 2 adet anahtarım var 1 tane seçim yapıyorum kabul etmiyor sorun ne olabilir

2. Sizinde yazdığınız gibi (Bu hazine sandığını almak için her katagoriden gerekli miktarı seçiniz diyor) lütfen gerekli miktarda seçip yapıp tekrar deneyiniz, bazı slotlarda 2 veya 3 bile seçip yapabiliyorsunuz anahtarın kalitesine göre.

3. levent4141

levent4141 User

1 yazan yerden 1 adet seçmeme rağmen aynı uyarıyı veriyor onu çözemedim

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sandıklarınızı açarken bir anahtar harcayıp her satırın sağ tarafında belirtilen sayı kadar ürün seçmeniz gerekiyor, ardından talep et butonuna basıyorsunuz.

Saygılar.

5. levent4141

levent4141 User

Sayın Shade. dediğiniz gibi yapmama rağmen aynı uyarıyı alıyorum çözemedim bir türlü video kaydı atabilirmiyim buraya

6. levent4141

levent4141 User

Anahtar harcamaktan bahsetmissiniz ben direk kutucuğu işaretleyip talep ediyorum o yüzden mi olmuyor

7. levent4141

levent4141 User

Gerçekten canımı sıktı bu durum kullanamamak

8. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Hangi ödüller geliyor almak mantıklımi arkadaşlar

9. ShaDe.

Hayır seçip talep et kısmına basıyorsunuz ekstra bir şey yapmanıza gerek yok normalde. Sıkıntı devam ediyorsa destek ekibimize bilet gönderiniz incelenmesi için.

Saygılarımla.

10. ShaDe.

Selam,

Her sandığı ayrı ayrı seçerek ödülleri görebilirsiniz, kendiniz sağ taraftaki belirtilen sayı kadar her satırdan seçim yapıyorsunuz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.