Özel Mesaj

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -JANKOS- tarafından 17 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -JANKOS-

-JANKOS- User

chatten birine özel olarak mesajj göönderemiyorum ve özel mesaj alamıyorum

2. Pennywise

Pennywise User

Oyun içi kullanıcı adınız, boşluk yani '' '' içeriyorsa özel mesaj alamazsınız. Aynı şekilde mesaj göndermek istediğiniz kişinin de kullanıcı adında boşluk varsa, mesaj alamaz.

Oyun, boşluğu kullanıcı adı tamamlanmış olarak algılıyor ve boşluktan sonrası mesaj metni oluyor. Bu sorun ne zamandan beri var bilmiyorum fakat hâlâ bilmeyen birçok oyuncu var(yeni oyuncuları kastetmiyorum). Sanırsam Unity'ye geçildi geçileli var, çözüm bulunabilmiş değil ve önem arz etmese de bir sorun.

Oyun içi kullanıcı adlarındaki boşluklar, casus atılmasını da engellemiş oluyor. Adlarının önüne veya sonuna boşluk ekleyen kullanıcıları casuslayabilmek için bir de boşluğun nerede ve kaç tane olduğunu tahmin etmemiz gerekiyor.

Konuya cevap verildiği için kapatacaksınız fakat bu sorun daha önce raporlanmadıysa raporlamalısınız @Star, hem mesajlaşma açısından hem casuslama açısından.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyu rapor edeceğim ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.