Ötücü Kuş ve İmparatorun Gururu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve NewcastleUnited tarafından 22 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler ... 36 level üstü limanından aldığımız ötücü kuşa 5.000.000 darbe vurma göreviyle ilgili bi sıkıntı var. Bilmiyorum sadece bende mi oluyor ama bi ötücü kuş keserken vurduğum atışlar 5milyon darbeden eksiliyor evet ama ötücü kuşun son atışını yaptığımda vurduğum dp miktarı görevden eksilmiyor . Atıyorum 750bin canda başladım 650bin normal vuruyorum eksiliyor son vurduğum 100bin dp görevden eksilmiyor . Bi kontrol edebilirseniz sevinirim :)

Birde sezon sistemi geldiğinden beri imparatorun gururuna atış yaptığımda 4 5bin tek vurabiliyorum acaba bu sorun ne zaman düzelir ? Her gülleyi denedim hepsi öyleydi .

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

2. aynen öyle oluyor. bir problem vardır, zaten problemi olmayan bir tarafı kalmamış.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu geçtiğimiz hafta rapor etmiştim.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.