Ölüme terk etmek

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve X(THE)^DEATH^(SHİP)X tarafından 2 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ne yazık ki ölüme terk ettiğiniz bir oyun var Korsan Fırtınası adında.
    Madem (şu an ki hali bile Deniz Savaşından iyi olan) bu oyunu ölüme terk ettiniz bari o oyunda ki özelliklerin bazılarını bu oyuna getirin ya da o oyuna bir el atın artık (satın yani satın ki güzel bir firma o güzel oyunu canlandırsın).
    Deniz savaşının eksiklerini yazmayacağım çünkü bu oyunun eksikleri cehalet gibi hiçbir zaman bitmeyecek ver her zaman artacak. Ben sadece oyuna gelmesini istediğim şeyleri yazayım;
    -Zıpkın ve canavar sisteminin komple yeniden düzenlenmesi gerekiyor. Bana kalırsa direkt Korsan Fırtınasında ki gibi olmalı.
    -Oyunun artık gerçekten kapsamlı bir yeniden düzenlemeye ihtiyacı var (Grafik-efekt, belki de 3d)
    -Yeni ve mevcut sistemi tabiri caizse bir üst seviyeye çıkaracak bir içerik lazım. Şu an oyuncular için hala en büyük savaş ve oynama sebebi adalar ben bunları kaldırın demiyorum tabi ki ama bunlar gibi oynamaya değer yeni bir içerik lazım. (yeni tema da haritalar ve adalar değil.) Böyle bir içerik çıkarın ki diğer tüm yan sanayi versiyonlarınız kopyala yapıştır yapabilsin.
    -Artık sürekli eski tasarımların farklı renklerini veya önünde ekstradan bir kaç tane daha top olan versiyonunu yapmak yerine sadece taşlarını koyun illa tasarım yapmak zorunda değilsiniz.
    -Taş sistemine lafım yok bu gerçekten çok iyi bir sistem ama bence bu taş sistemi biraz değiştirilmeli ve tasarımlar yerine gemi modeline geçilmeli Korsan Fırtınasında ki gibi (O oyun da gemiler arası değerler birbirine çok yakın olduğu için insanlar en güçlü bu diye sürekli onu kullanmıyor nedeni de bazı gemilerin ekstra özellikleri oluyor ve bu sayede dengeleniyorlar. (ekstra hız ve menzil gibi)
    -İçerik konusuna tekrar dönmek istiyorum artık gerçekten bir şeyler yapın mevcut eşyaların farklı renklerle daha iyi versiyonlarını değil, mevcut mürettebatın bilmem kaçıncı seviyelerini değil, farklı tema da haritalar getirip farklı renkler de aynı adalar değil. Bunların en iyi örneği benim için Atlantis'tir ve lütfen Atlantis'in genişletileceği güncelleme de ada getirmeyin lütfen farklı bir şeyler yapın. Umarım Martta gerçekten yeni bir içerik görürüz.
    Not: Unutmadan Korsan Fırtınasında ki arena sistemi bu oyuna bence çok iyi gelir o oyunda ki sadece 1li 2li ve 3li takımlar yerine daha farklı bir şekilde klan şeklinde halleri de gelebilir ve bence çok eğlenceli olur patlayan haritadan atılır ya da izleyici olur ve patlayan biri anında tam darbe puanıyla geri gelmez.

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Değerli ve detaylı önerileriniz için teşekkürler, ileteceğimiz öneriler arasına ekleyeceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.