Ölüler Armadası 2019

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 9 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. haritalarda anahtR YOK NEDEN BU KADAR AZ ?(ETKİNLİK)

2. Etkinlik amiral gemisinin haritaya attığı zaman gözükmüyor buna çözüm lazım sandıklar çok az ufak sistemler az inci veriyor

TiryakiHasan ve safa55safa55 bunu beğendi.
  3. NEDEN BU SINIRLAMALAR?

4. PATRON2

PATRON2 User

Tam 12 gün sürecek olan etkinlik için verilen gülle miktarı 1 milyon 500 bin ignıs,500 bin de ruh yiyici cephane şaka gibi.

5. 100 tane 1 milyonluk npc den kestım 2 kere inci verdi bu nasıl iş nerden kar yapabılcez acaba? tuzağa mı düştük yoksa

TiryakiHasan bunu beğendi.
  6. inmez6363

inmez6363 User

bana 80 bin ruh yiyici cephanesi verdi size neden fazla vermiş ?

7. sandıklardan top cıkıyor denıldı denk getiren war mı acaba ? yoksa bosuna mı aldık 10000 tane sandıgı

8. karthagos

karthagos User

Pazardan aldığım 500k gülle bitmiş bulunuyor. Etkinlik bitmiştir dağılabiliriz

9. -Croatia-

-Croatia- User

Allahınızı severseniz şu etkinliklere sınırlama koymayın artık buda yeni moda oldu ha , 2 hafta küsürlük etkinliğe 500 bin gülle nedir arkadaş özgürlük gibi günü birlik etikinlik olsa içim yanmıcakta şimdi 10-12 gün boş boş gezicez yine haritada , ayrıca alfonsolar bari oyukla vurulsaydı o kadar havai atıyoruz verdiği 2 lanetli ruh ..

TiryakiHasan bunu beğendi.
  10. vitvit

vitvit User

ruhları bali çoğaltın.

11. T0DJagger

T0DJagger User

gülle sınırsız olmayınca etkinliğinde çok bir anlamı kalmıyor biliyorsunuz değil mi sayın yetkililer. bu nasıl bir cimrilik anlamış değilim. kim yönetiyor, kim ayarlıyor bu etkinlikleri. cebinden para mı çıkartıyorsunuz adamın. neyse ayarlayan arkadaşın zekasına hayran kaldım. bildirirseniz sevinirim. bu şekilde çok daha fazla kazanır artık. bigpointte kazancını ikiye katlar.

Son düzenlenen: 10 Temmuz 2019
  12. Seafıght zaten top satarak para kazanıyor. bence gülle satışları düştü patron çalışanları uyardı gülle satın gülle ciromuz düşük dedi (patron ne derse o olur):D

ALPEREN-TR ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  13. ozican2525

ozican2525 User

Gülle verme şansı çoğalmalı ve karaborsaya top eklenmesi iyi olucaktır.

capkın, .[FIRAT]. ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  14. npcler kendı kendıne kayboluyorlar ona da bı cozum bulunması gerekıyor !!!

15. alfonso2 lanetli veya 980 ignis cephanesi veriyor inci verdigi olmadı harcadıgım gülle 2316 1336 gülle yazar her seferinde
    kokoş odetta ahrcadıgım gülle 6562 verdigi 10bin inci 12 ruh şuans adece kokoş karlı
    merhametli harçadıgım gülle 16bin verdigi 20bin inci 10 ışık buda karlı

16. evet gözümüz aydın oyun gülle sınırını 5 milyona çıkarmış ama bilin bakalım hangisini tabiki ruh yiyici

ulan bir şey yapıyosunuz bari düzgün yapın etkinlik gemilerine ignis denen gereksiz gülle 2 kat vuruyor etkinliğin 2. aşamasında gene ignis fazla vuracak eğer npc tekrar doğarsa o zaman ruh yiyici fazla vuracak yani tüm etkinlik boyunca 2 kat vuracak gülle ignis ama siz gidin ruh yiyiciyi 2 katına çıkarın 6 gün sonra görüşmek üzere

ALPEREN-TR bunu beğendi.
  17. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sizi ilk ve son kez uyarıyorum birdahaki sefere lütfen uslubunuza dikkat edin.

18. BIRAKTI

BIRAKTI User

aslında düşünce bazında dogrusun yalnız ulan kelimesi biraz abes olmuş o kelime dışında tamamen haklısın

19. ıncıyle ıgrıs gullesı de satılmalı

20. ben bu oyuna her ay para yatıran (bokor-k.kılıçlar-yağmacı vs.) birisiyim sizin cebinize eğer bu şirketten para giriyorsa emin olun benim param giriyor ve kusura bakmayın ben bu oyunu eğer 11 yıldır oynayıp 11 yıldır para yatırıyorsam tepkimi gösteririm diğer forumlara da bakıyorum hiç birinde bizdeki kadar ne entry giriliyor nede sorun bildirimi yapılıyor biz tr serverindeki oyuncular olarak bu kadar fazla isek ve bizim isteklerimiz veya problemlerimiz sadece raporlara ekledik gibi doğruluğundan emin bile olmadığımız bir şekilde cevaplanıyorsa 'ulan' kelimesi hafif kalır şimdi isterseniz forum hesabımı kapatırsınız hadi EYVALLAH !

ALPEREN-TR bunu beğendi.