Ölü Ekim Avına Başla Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_hunt_for_dead_october_2025.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. ]LooPuS[

]LooPuS[ User

adı gibi ölü bir etkinlik

3. qavrıla

qavrıla User

O kadar dolu bır etkınlık. Ne yapacagıma sasırıyorum, ayagım, elım bırbırıne dolandı. Aman Allah ım. Sey gıbı oldum: Aman allahım domıtıs corbası dıyen teyze gıbıyım suan.
    Illa etkınlık yapmak zorunda degılsınız. Etkınlık yapacagız dıye çöp çıkarmıssınız ortaya.
    Keske su yazdıklarımızı forum admınlerı degılde oyun yonetıcılerı okusa. Oyunu çöpe cevırdıklerını gorebılseler. Unlu bır dusunurun dedıgı gıbı " Bılemezler bılemezler, gozlerı yok goremezler, yureklerı yok bunların sevgıden soz edemezler"
    Saygılarımla.

***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  4. ekimin son haftasına kadar 2 etkinlik daha çöp gelecek sonra cadılar bayramı sonra kasım ayı tamamen çöp aralık başında sigmayla kış eventi gelecek oyunun 20 senelik rutini sezon yapın etkinlik tamamlamayı yapın salın :D ekime yeni girdik 25 gün adam gibi event yok

5. Etkinlik kötü ama karaborsa çok iyi tebrik ediyorum beğendim.

6. 4442244

4442244 User

korsan zaferı vermıyorkı etkınlık bendede korsan zaferı yok

7. +

GARBETII bunu beğendi.
  8. karaborsada 1500 top var hiç bir işe yaramayan çöp toplar hadi onları parçaladık diyelim çekirdek için (balyoz ve alev ne işe yarıyacaksa) 6. sev top 82 parça veriyor 1 çekirdek için 121 top gerekiyor 280 çekirdek için 34.146 top lazım bunların da hepsi 6. sev olmak zorunda sepete sınırsız koyun şunları da alacak olan parası bitene kadar alsın çekirdek geleli belki 2 sene olacak ordaki en değerli çekirdeklerden biri olan gökkuşağı opalinden anca 21 tane kasabilmişim oyunun şimdiki mantığıyla ben bunları fulliyemeden oyun kapanacak

9. hknblt61

hknblt61 User

Etkinlik serisi kısmında ki 4.Seviye Yıldırım 5 Adet ve Kraliyet Limanı haritası etkinliği tamamlamama rağmen verilmedi.

10. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Destek ekibiyle iletişime geçin lütfen.