Öğeleri Sürükleyemiyorum

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Kuzenler~Immortal tarafından 30 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Maalesef sorunum hala çözülmedi. Gülleler olsun zıpkınlar olsun veyahut diğer tüm malzemeler olsun hızlı kullanma barına hiçbir türlü tutup sürükleyemiyorum. Konfigürasyonu başlatıp entera basıp tekrar başlatıyorum ama yok olmuyor. Her türlü tarayıcıdan denedim. Ekran görüntüsünü aşağıya ekliyorum gördüğünüz gibi açtığım hiçbir menüden o boşluklara ve dolu olan yerler dahil hiçbir yere koyamıyorum tutulmuyor bile.

CROMEXIA bunu beğendi.
  2. CROMEXIA

CROMEXIA User

Arkadaşta yer alan sorun Durdurulamaz ve Aslan Ateşi, 2. Seviye Ejderha Ateşi için bendede mevcut sayın @Star mümkün ise kontrol edip, raporlama şansınız olabilir mi?

Kuzenler~Immortal bunu beğendi.
  3. Kral benim tüm malzemelerde böyle maalesef hiçbir şeyi boş alanlara veya yeni açtığım bara sürükleyemiyorum tutulmuyor çünkü. İstemciden de denedim orada da sorun devam etmekte. Umarım birileri düzeltir bu durumu sürekli o kısmı açmak ve kullanacağım malzemeyi seçmek çok fazla zaman kaybettiriyor bana :(

CROMEXIA bunu beğendi.
  4. CROMEXIA

CROMEXIA User

Bende ekipman menüleride kıpırdamıyor istemcide, tarayıcıdan hiç denemedim yıllar boyunca ekipman menüsünü sol alt tarafa L şeklinde koyarak oynadığım için şuan çok garip geliyor tam ekranın ortasında 4 adet ekipman çubuğu var bazen gemiyi göremiyorum açıkcası inşallah düzeltirler en kısa sürede çok güzel olur.

Kuzenler~Immortal bunu beğendi.
  5. Kesinlikle hocam sadece ben de olduğunu sanıyordum genel bir sorun var demek ki yetkililerden bu soruna bir çözüm bulmalarını rica ediyorum.

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Desteğe yazınız. Zira biz sürükleyebiliyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.