Öge ve Fiyatları hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve -ADANALI- tarafından 22 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -ADANALI-

-ADANALI- User

Arkadaşlar ben uzun bir aradan sonra tekrar başlamak istedim lakin çok kafam karıştı etkinlik var yapmaya çalışıyorum sürekli sorunlarla karşılaşıyorum ve aklımdaki sorunlar gittikçe artmaya başladı.

1. Yeni başlayanlar için geçici koruma aurası beklenildiği gibi performans vermiyor.
    2. Seviye atlama ciddi anlamda yorucu ve günlük görevleri çok fazla zaman alıyor. Ve etkinlik için uğraşacak vakit bırakmıyor.
    3. Mevcut çıkan paketleri almadığım taktirde mağazadaki ürünlerin yüzde 5ine erişebiliyorum ve keskin kılıçlar olmasına rağmen. Mevcutta 7 bin tl gibi bir tutar yapıyor bu paketlerden 1er tane satın alındığında ve bu fiyat her ay çıkan paketler için ciddi bir fiyat.
    4. Kaptan köşkü kısır döngüye sokuyor sürekli kaptan paketi satın almak zorunda kalıyorum. Farkına varmadan eskudo bitiyor ve görevlerde eskudoyu sadece kaptan sandığından elde edebiliyorum çünkü görevlerde eskudo veren var ama eskudo istediği için görevi alamıyorum.
    5.Adaların sayısı ve adaların önemini bilmiyorum bildiğim kadarıyla 25/1 buff alıyorduk en son onun haricinde markette her ada için indirim avantajı oluyordu. Eğer halen bu şekildeyse zaten bir değeri kalmamış.
    6. O kadar çok etkinlik oluyor ki bu bir korsan oyunu olmasına rağmen savaşlar eskisi gibi tat vermiyor veya etkinlikte koşturmaktan fırsat bulamıyor.
    7. Atlantis gelişigüzel yapılmış lakin sonrasında hiçbir gelişme kaydedilmemiş gibi duruyor yani 4 harita eklenmiş aman burada başka gemi kullanılsın ve bu ögeleri öyle bir yapalım ki burayı kullanmak isteyen yüzeyden bin kat daha uğraşsın.
    8. Bot sorunu evet bu bir sorun ama bu sorunun cezasını kesinlikle kullananlar çekmiyor bildiğin normal oyuncular çekiyor nedeni ise şu bir etkinlik oluşturulacağı zaman bu etkinliği yapan normal bir oyuncu gibi düşünülüp tasarlanmıyor botlara göre düzenlenip tasarlanıyor örneğin bir bot saatte 100 gemi kesiyorsa ödülü buna göre düzenlendiğini ve normal oyuncuları bu hesaplamalarda saf dışı bırakıldığını düşünüyorum çünkü kaç gündür etkinlik kovalamam rağmen hiçbir şekilde ilerleme kaydedemiyorum. Atlantiste sivriburun ve drakir kessem bu etkinlikten çok çok fazla gelişiyorum
    9. Bu bilgiler doğrultusunda Atlantiste mi Yüzeyde mi gemi kasmam gerekiyor karar veremedim bazı etkinlikler her iki yerde zorunlu oluyor ve görevleri tamamlayamıyorsun. Sonuç kafa karışıklığı hiç bitmiyor her gün yeni sorun yeni düşünce ortaya çıkıyor

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konunuzu ilgili bölüme taşıdım, kıymetli düşünceleriniz için teşekkürler, yazdığınız birçok madde ile ilgili şikayetler daha önce iletilmişti Discord'da, diğerlerini de ileteceğiz.

Saygılarımla.

-ADANALI- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.