ödül yağmalama

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve wox42 tarafından 16 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. wox42

wox42 User

@ShaDe. sonsuzluk haritasında aynı kişi 3 5 tasarım figür vs vs yağmaladı üstte biz haritayı bitiriyoruz al akhriden görev alıyoruz merkezdende portalı bitiriyoruz birşey vermiyor birşey mi yanlış yapıyoruz yanlardaki zihin portalı vs tamamlayıp ortadaki portalı açıyorum oradanda 1 portal seçip bitiriyorum

2. @ShaDe. sonsuzluk harıtasına giriyoz hiç bir yer acılmıyor görevalamıyoz birde lokiningercek ebebeyni diye bi görev vat yapılacak yer yok nasıl yapacaz efendim bu portal neden acılmıyor giriş yapılamaz diyor bu gurp haritası nerede neden bulamıyor grup haritasında 1 tane yapmışız ama nerden yaptıhımızı bulamadım 12 tane grup yap diyor 1 tane tasarım gelmiş nerden geldi onuda cözemedik bi yardımcı olursanız memnun kalırız

Son düzenlenen: 16 Mart 2025
  3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Küçük portallardan ve büyük portaldan gelen tasarım ve figür şansa da bağlı, alacağınızın garantisi yok. Ayrıca tasarımları pırıltılar da veriyor sadece portaldan almıyor oyuncular.

Saygılarımla.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sonsuzluk haritasına girdikten sonra al akhirden buff alıp mini oyun portallarına girip bitirmeniz gerekiyor ardından büyük portal açılacak. Grup haritası yok şu an, büyük portaldan bahsediliyor. Lokinin gerçek ebeveynleri görevi etkinlik sonuna doğru tamamlanacak.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.