ödül sunucusu oyuncu yetersizliğinden grup haritalarını yapamıyoruz etkinlik tamamlama ve sezon göre

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve **DRÆCULÆ** tarafından 25 May 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ödül sunucusu oyuncu yetersizliğinden grup haritalarını yapamıyoruz etkinlik tamamlama ve sezon görevlerini bitiremiyoruz.

başkann1 bunu beğendi.
  2. Biz chatte yazan herkese gördükçe yardımcı oluyoruz özellikle etkinlik tamamlamadaki grup haritalar için. onun haricinde zaten tcg filosunda ( rakip ) minimum 30 türk üye var aktif oynayan. yani eğer solo oynuyorsanız chatten yardım vesairede istemediyseniz, burada filo önemi ortaya çıkıyor zaten. kusura bakmayın her tercihin olumlu olumsuz tarafları olabiliyor. filo ve takım arkadaşlığı ,yardımlaşma ,dayanışma... bunlar seafightin mantığını oluşturan temeller. ayrıca oyuncu yetersizse ne yapacaklar sokaktan adam mı toplayacaklar servera ben bunu anlamıyorum :)

3. YAZICI007

YAZICI007 User

suyun altında vardır belki :))))

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyla ilgili şikayetler iletildi.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.