Ödemeler Hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Adanalı_01*TKB tarafından 13 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi bu ödemeler bizde pahalılaştı. Bir önceki grubun pahalılık süresince bizde de mi aynı kalacak bu fiyatlar, belli bir şey var mı?

Kaio6 bunu beğendi.
  2. MatoisT

MatoisT User

Lütfen yetkililerden, eğer bir bilgiye sahiplerse, oyunculara bilgilendirme yapılmasını rica ederim.

Kaio6 bunu beğendi.
  3. Ben sıralama gemisiyim ve kaçırdığım paketler beni geri düşürecek. Fiyatlar cok arttı bu konuda bı açıklama yapar mısınız ?

4. Amacını çözemiyorum şu zam olayının, yani gemi satışı oluyor diye deniliyor fakat Ultra serverda bütün gemileri birleştiren yine seafight ekibi değil mi? Ön görülemiyor muydu bu, ön görülemedi desek bile bu gemilerin alım yapılan ülkesi, idsi vs. gözükmüyor mu? Eskiden başka ülkeden alım yapınca direkt bayrak değişiyordu.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Test süreci devam ediyor. Şimdi diğer grup pahalı ödemeye sahip. Bilgi geldikçe paylaşacağız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.