Ödeme yöntemi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve X(THE)^DEATH^(SHİP)X tarafından 13 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi ilk sorum ödeme yöntemi isteğe bağlı olarak değiştirilebiliyor mu?
    Eğer bu sorunun cevabı evet iste ikinci ve son sorum TL fiyatları ne olacak? Çünkü etkinlikler de en büyük paketlerin fiyatları 60euro ise bu 2000tl'ye yakın para yapıyor biz de ise paketi iki kez çektiğimiz de bile 1200 küsür tl tutuyor.
    Eğer durum buysa ve ilk sorumun cevabı evet ise yabancı ödeme yöntemiyle oynayan oyuncuların TL yöntemine geçmesi kaçınılmaz duruyor.
    Durum böyleyken Türk oyuncular için bu oyun ne zaman bitecek?

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ödeme yönteminden kastınız TL,€,$ vs. ise bu isteğe bağlı olarak değişemiyor, geçerli sebepler gerekiyor bunun için ve prosedürü var.
    Discord'da mı okudunuz bunu bilmiyorum ama TR ödemesinin güncellenmesi ya da paket fiyatlarının değişeceği yönünde bir bilgi gelmedi.

Saygılarımla.

3. Değişir mi bilmiyorum öyle bir haber ben de almadım sadece düşününce mantıklı geldi yani şöyle ki eğer ilk sorumun cevabı evet olsaydı kuvvetle muhtemel en büyük paket fiyatı 2000e kadar çıkardı ama ilk sorumun cevabı dediğiniz gibi hayır ise en azından şimdilik bir fiyat güncellemesine gidileceğini sanmıyorum.
    Teşekkürler bilgilendirme için.
    Hazır bilgi demişken yeni top, yeni içerik veya yeni atlantis haritaları hakkında beni mesut etmek için ufak böyle ucundan görseller gösterebilir misiniz?

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Gemilerin sahip olduğu bayrak değişimi konusunda idi ilk söylediğim aslında.
    Bahsettiğiniz konular ile ilgili somut anlamda bir bilgi yok, bize bilgi geldiği takdirde forumda paylaşıyorum direkt olarak. Son dönemde yazılım/geliştirme ekibi doğum günü etkinliği ve oradaki yeni içerikler ile meşguldü zaten çoğunlukta.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.