Ödeme Bayrağı Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve BeYaZ_DeNiZ tarafından 3 Mart 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S. Aleyküm sayın star daha önce defalarca yazdım ve soruma net cevap alamadım payment sorunu olduğu gemim şuan payment sebebi ise yurt dışından herhangi bir paket alınmadı daha önce aynı sorunu yaşayan bir arkadaşımız vardı ve ikametkah bilgileri dekontları aldığı paketleri herşeyini istenilip tr ye dönüşmüştür geçen de yazdım konu ile ilgileneceğinizi demiştiniz şuan paketler çıktı alacağım paketleri tl ile alamıyorum en kısa sürede sorunu hal etmenizi arz ediyorum saygılar

2. Şuan tamamen mağdur olup son 3 4 aya ait yatırdığım paranın hadi hesabı yok ve şuan hala mağdurum ben gemimi geliştirip güzel bir oyun oynamak istiyorum ve gemime para yaptırıyorum durmadan şuan çıkan paketleri alamıyorum türkiye de olduğuma rağmen hiç birşey alamıyorum

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ben de size daha önce dedim ki konunun yeri burası değil. Hiç bir şey yapamam. Konuyu destek ile görüşmelisiniz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.