Ödeme Bayrağı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve GaMeS tarafından 23 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GaMeS

GaMeS User

Ödeme yapacakken mesela bende türk bayrağı gösterirken paketleride lirayla gösterirken ingiltereden arkadaşım girdiğinde aynı türk bayrağı gösteriyor ve lirayla satışta kendi hesap açıp baktığı zaman pound ile satılıyor ve bayrak ingiltere bayrağı, o bu oyunu oynamıyor ödeme yaptırıcam ancak girdiği zaman otomatik olarak bayrağın değişmesi gerekiyor, neden değişmiyor?

2. hangi ulkeden giuris yaparsan oranin odeme bayragina doner. supporta mail atarsan ikametgah vs bilgilerle birlikte odeme bayragini dondururler. Ama sen yinede supporta mail at

3. GaMeS

GaMeS User

''hangi ülkeden giriş yaparsan'' arkadaşım da ingiltereden giriş yapıyor ancak değişmiyor? girişten kastınız hangi giriş? attım neden dönmediği hakkında bir mail supporta daha önce danışmıştım bir aksilik olmaması adına otomatik döneceğinden bahsetmişti ancak dönmedi, neden ingiltere olmuyor da o girdiğin de hala türk bayrağı var ödeme kısmın da support mu döndürebilir sadece

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

İngilitere'den ödeme yapılırsa geminizin bayrağı '' Birleşik Krallık '' bayrağına döner ve pound ile alışveriş yaparsınız. Ayrıca gemi paylaşımı yasaktır. Önermiyorum.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.