NPC hasar önleme / kaçınma

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve »Ðeɲizℓeя•İɱρ«[TC☆] tarafından 15 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik npclerinde artık kaçınma mı işe yarıyor ? Önceden ıskarmoz vs. takardık hasar önleme için ama şuan kaçınma taktığımda daha az hasar alıyorum. Bu bundan sonra hep böyle mi olacak yoksa etkinlikten etkinliğe değişiyor mu NPC'ye göre ?

2. heaty

heaty User

Npclerin de isabet olasılığı ve top hasarı gibi özellikleri var ve npcden npcye değişiyor. Seafight tam rakamları açıklamadığı sürece deneme yanılma yöntemi en iyisi.

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Belirtildiği gibi NPC'lere göre değişiyor bu durum bazı etkinlik gemileri için hasar önleme, bazılarına kaçınma şansı gerekiyor.

Saygılar.

4. Dün Gudai Savaş Gemisi'ni hasa almadan kesiyordum bugün muhafızı takmak zorunda kaldım 100k vuruyor değişen ekipman yok üstüne top eklendi oyunda değişiklikler oluyor çaktırmadan

...City... bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.