Nickler de özel karakterler

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KITΛ•46™ tarafından 2 Ağustos 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba nickler de eskiden Türk ve İslam'i karakterler kullanabiliyorken nedense bir bahaneyle bu yasaklandı ancak özellikle Hristiyanlıkla alakalı Haç ve diğer özel karakterler şuan serbestçe kullanmakta. Bu ikiyüzlülük değil de nedir acaba. Hristayan ve Yahudilerin özel karakterlerine izin var ancak Türk ve İslam'i karalterlere izin yok.Bana göre bu oyun yöneticilerinin ve uygulama sorumlularının ve de sahiplerinin bu uygulaması Türk ve İslam Düşmanlığı değil de nedir acaba? Çok merak ediyorum madem yasaklandı bu eşit ve adil bir şekil de olmalı normal T,t harflerinden bahsetmiyorum.

Son düzenlenen: 2 Ağustos 2026
  2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hassasiyetinizi anlıyorum ancak konu biraz farklı yerlere gelmiş, bu bahsettiğiniz gibi kasıtlı veya düşmanlı içeren bir durum değil tabii ki, oyunda artık önceden olduğu gibi çok fazla özel karakter kullanamıyorsunuz zaten, buna izin verilmiyor.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.