Neler Yaşıyoruz?

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Antalyalı~07 tarafından 9 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gerçekten hayretler içinde izliyoruz şu son dönem yaşadığımız şeyleri. Oyuna bir girdik adalar gitmiş, filoların çoğu silinmiş. Kanaatimizce fren patladı ve bu saatten sonra yokuş aşağı gidiyoruz sonumuzu bekliyoruz artık. Oyun artık sadece paket satabilme çabasıyla yapılan saçmalık dolu eventlerden ibaret oldu. İlgi, alaka zaten hak getire; destek ekipleri bile bizimle alay eder gibi konuşuyor. Vallahi sonumuz hayır olsun ne diyelim, biz oyuncular olarak oynadığımız bu oyunun geleceği ile ilgili iç açıcı şeyler görmüyoruz.

2. bence daha iyi günlerimiz :)

3. ULU4

ULU4 User

Oyunda Büyük İhtimalle açık var

4. *KaMiKaZe*

*KaMiKaZe* User

Çok haklısın. Ben şu son 2-3 ay da yaşadığım sorunu ve beraberinde ki mağduriyeti hiç bir dönem de bu oyunda yaşamadım. Ve yine haklısın artık destek ekipleri biz oyuncularla makara yapıyor. Çok iyi hatırlıyorum bir yama çalışmasıyla lig puanları silindi 13.sıradaydım. Supporta yazdım durumu ve o ana kadar forumda neredeyse 6-7 tane konu açılmış konuyla alakalı bana verdiği cevap aynen şu şekilde; "biz nereden bilelim sizin lig puanınızın silindiğini ekran resmi var mı silindiğine dair?" İki gün önce açtığım konuda da bahsini ettim hepsini bir tutmamak ile birlikte bir çoğu fazlası ile lakayıt ve laubali malesef. Oyun sonu yakındır velhasılı kelam.

5. aabbcc42

aabbcc42 User

Ne yazıkki kendilerini denetleyen bir kişi yada kişiler yok anladığım kadarıyla.Kendileri patron havasında.Geçenlerde support'a işim düştü yazdım.Çocuk azarlar gibi azarlamaya çalışıyor.Şikayet edeceğim.Ama şikayet edeceğim merci yok.Bigpoint'in kendi sitesinden destek talebi açıyorum bilin bakalım kime yönlendiriyor tekrar.Garip bir olay gerçekten.Alt üstü bir tane online oyun supportu ama egolar tavan.Neyse herkesin kaliteli olmasını beklemek bizim suçumuz galiba.Bir anket açılsa memnuniyet oranı yerlerde çıkacaktır.Yetkililer okur mu bilmem ancak kendi arkadaşlarını savunacaklarını düşünüyorum.Sonuçta birbirine arka çıkacaksın ki yarın bir gün problem yaşadığında el uzatan olsun.Neyse herkes dert yansa amacı dışına çıkacak konu.Bir an önce egolarından kurtulmaları dileğiyle.Kolay gelsin

6. ben böyle bir oyun görmedim ya filom gitmiş adalar yok bakan yok ilgilenen yok dediğiniz gibi birde üstüne azar işitiyoruz kimse kusura bakmasın ama bu şekilde oyun felan oynanmaz foruma bir konu açıyorsun cevap doğru düzgün almadan hemen kapanıyor çok online oyun oynadım ama bu oyundaki yetkililer kadar ilgisizini görmedim

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sorunlarla ilgili haklısınız fakat destek ekibi neden sizinle alay etsin? Neyse konumuza dönelim. Evet son zamanlarda üst üste yaşanan şeyler bana göre de normal değil. Umarım çözüme kavuşturabilirler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.