nedir bu cimrilik

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve papara tarafından 30 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. papara

papara User

2024-03-30 02:02:13
    136082 EXP (Tecrübe Puanı) aldın.
    9793 x Etkinlik puanı aldın.
    1 x Işık yayan ruhlar aldın.
    192 x Plato sikkesi aldın.
    Yumurtaltı Eggcelsis adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    156966 x İnci aldın.

yani ALLAH aşkına 20 milyon darbe koymuşsunuz sisteme ödülü bu mu olmalı birde sigma var olmayanlar demekki yarısını alıyor bende diyorum neden oyunda azınlık var ve denizaltında da kimse görünmüyor diye düşünüp duruyorum yazık ediyorsunuz güzelim oyuna bolca plato ve solon sikkesi alıyoruz mağazada harcayak yer yok dırakir yıkıcı ve yumurtalı eggcelsis darbe puanları ve verdikleri hasara oranla çok çok düşük ödül veriyor sigmayla 100 orikalyum alıyorum oda zaten verme ihtimali gene düşürülmüş 3 4 sistemde bir veriyor verirse gemim iyi gemisi iyi olmayanlar napsın dırakir yıkıcılar çok vuruyo aça aça zırh kalmadı dedik bi değişiklik olmadı bu böyle gitmez gerçekten sigmaları boşuna çekmişiz orikalyum ödülleri az mağaza boş denizaltı kalesi yapması yine başka bahara kaldı anlaşılan o bahardada ben olursam ne ala vaktim oyundan çok forumda geçiyor ne doğum yılı etkinliğinden keyif aldım nede şuanki etkinlikten yorulduguma değmiyor sistemlerin darbe puanına göre hesaplarsak orikalyum ödülleri vasat vasat vasat global 8 den sevgiler.....

kısa bi not : BU oyun bu gidişle bi kaç servar daha birleştirir gibi geliyor bana çünkü sayı iyice azaldı

Son düzenlenen: 30 Mart 2024
  2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Etkinlikte tekrar bir güncelleme olur mu bilemiyorum ama ileteceğim.

Saygılar.

papara bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.