Destek Neden?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Heartware tarafından 18 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Heartware

Heartware User

Merhaba;

Benim merak ettiğim konu bu kadar güzel etkinlikler yapıyorsunuz iyi kötü bir şekilde eğleniyoruz. Neden karaborsa bu kadar sade bence içler acısı bir etkinlikle karşımıza çıktınız.Herşeyi al kristalle. Elle tutulur tek şey kara borsada bufflar ve sandık anahtarı. Yeni açılan server için her seferinde sizlere rica ediyoruz. Tasarımlarımız yok eski tasarımları istiyoruz diye. yeni viking konseptli tasarımlar hoşumuza gitmiyor.Kullanmıyoruz. Oyunda bir dünya tasarım var anca çok eski hesaplarda mevcut onlarda tozlu raflarda belki kullanılabilirim edasıyla bekliyorlar.Hep aynı tasarımları görmekten sıkıldık. etkinliklere koyun keskin kılıç üyeliği sattınız ekleyin 3-5 tasarım alalım gemimize farklı tasarımlarımız olsun onada hayır satın dedik bize naip etkinliğindeki tasarımın benzerini çıkarttınız. Sadece taşları için 100 küsür liralık bir tasarım. Koy 10 TL ye eski tasarımları. Oyun donuyor savaş keyfi yok sürekli bir açık oluyor en azından göz zevkimiz olsun bir hedefimiz olsun. Diyelim bu etkinlikte bu tasarım var aaaa almalıyım ben bu tasarımı diye. Bu kadar yazdım aslında paylaşsam yine bir değişen olmayacak.Forum adminlerine laf yapıyoruz sonra sadece notlarına kaydediyorlar diye onlarında üstlerine bildirmekten başka seçenekleri yok. Bir yerlerde kısır döngü oluyor.Ama şu cümle yada 2 cümle çok önemli.

Sayın Oyun Yönetimi lütfen yaratıcı olunuz.Siz ne kadar yaratıcı olursanız biz o kadar bu oyunu oynarız.

iyi oyunlar

Ƭęķ.Bĩг.Ģęţĩг bunu beğendi.
  2. Miralay.01

Miralay.01 User

Birazdan üstlerimize bildirildi konu kapatıldı yazar

3. Yaklaşık 11 yıldır bu oyunu oynuyorum oyun ilk 4-5 yılında efek yoktu mükemmel ötesiydi. 11 yıllık oyunun flaşplayer kalması üzücü . Ne yazikki oyunu tek türkler oynamıyor . Senin yazdıklarına o kadar çok katılıyorumki destekliyorum hatta. Yapılması gereken tek şey adminlerin üst düzeydeki adminlerle karar verip oyunu değiştirmeleri lazım.

La_Bruja_Del_Mar ve Heartware bunu beğendi.
  4. Heartware

Heartware User

malesef oyundan istenilen bize bedava onu ver bunu ver değil illa ki bir bedeli olmalı. Bu kadar oyuncunun isteklerine kulak asmamaları veya Türkiye Takımındaki liderlerin bizim oyuncularımız bunları istiyor demedikleri sürece bu malesef böyle .İleriye dönük stratejileri vardır sonuç olarak bu oyundan para kazanıyorlar. Flashplayerde kalmaları zaten ayrı olay. Çalışma yaptıklarına inanıyorum yada inanmak istiyorum.

5. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Bu gibi istekleriniz şöyle oyuna eklenir.Bizler mantıklı olan istek ve fikirlerinizi raporlarımıza ekleriz ve Merkez Ekibimize göndeririz Türkiye Takımı olarak.Bu gibi istek ve fikirler diğer sunucular tarafındanda Merkez Ekibimize sunulması gerekmektedir sadece Türkiye sunucuları olarak birşey yapamayız.Ve bu gibi fikirler bütün sunucularda da gündemdeyse Merkez Ekibimiz kendi arasında değerlendirir.Uygun görmesi durumunda işleme alınır.
    Bizim elimizden gelen bu kadar sanırım anlamışsınızdır.

Saygılarımla.

Heartware bunu beğendi.
  6. Heartware

Heartware User

Sayın Menetli Admin;

Sizler hakkında olumsuz bir paylaşım yapmıyorum.Sizin görevinizde üstlere iletmek lakin belli bir grup benimle aynı düşünceleri paylaşıyor.Bizim isteğimiz bu konun üstler tarafında da kabul görmesi.

Ortak bir fikir için bir platform olsa bu konu bizzat üstler tarafından açılıp maddelense oyuncularımız bunları istiyor belli anketler yapılsa oyuncular fikirlerinin oyun yönetimi tarafından dikkate alınacağını bilirler.
    Sayın Artemis yada Bigpatrondan böyle girişimler bekliyoruz açıkçası

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bizler isteklerinizi rapor edip yolluyoruz. Fakat sadece bizim rapor edip yolladığımız konular iletilmiyor onlara. Her ülkenin raporları gidiyor. Bir konu hakkında çok şikayet ya da talep varsa , uygun görüldüğü takdirde uygulanıyor. Buna hiç kimse müdahale edemez. Fakat anket fikrinizi sayın @Bigpatron a ileteceğim.

Saygılarımla.

Heartware bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.