Nautica'nın Laneti Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 23 Ekim 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sezon da fantom labirenti veya gizemli tören yazan yer ilerlemiyo grup yeri ilerliyo

2. oguzhanx60

oguzhanx60 User

nautacanın laneti etkinliğindeki hasar etkinliği npcleri nerede

3. AmiraLTr

AmiraLTr User

muğlak haritasında zoom un biraz daha uzaklaştırılması gerek görüş alanım büyük ama zoom çok yakın oldugu için göremiyorum normal dıi haritadalardaki gibi zoom olup normalde de görebildiğimiz yeri görsek yeter ama bu şekilde görebildiğimiz alanı bile göremiyoruz zoom yuzunden

ANGEL_PRETTY bunu beğendi.
  4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Kafataslarının efendisi muğlak derinliklerde öldürülen boss npcsi sayısı 24 saatte sıfırlanıyor
    Samhain vahşisi mini oyunda yapılan zaman 24 saatte sıfırlanıyor
    Kelle avcısı muğlak derinlikler haritasında bulunulan zaman puana bağlı etkinlik geneli
    Korku sıralaması etkinlik npclerinin verdiği puanlarla girilen sıralama 12 saatte sıfırlanıyor

5. ShaDe.

Volkan çıkan haritalarda bulabilirsiniz, 6/1 23/1 41/2 51/1.

6. shfrtt

shfrtt User

slm bugün yanardağ patladımı ? benmi kaçıdım yoksa

7. ShaDe.

Evet yanardağ dün patladı, belirli saat aralıklarıyla patlıyor.

8. burakaw99

burakaw99 User

Sayın Admin Sizden Rica etsem Şu npc ve amirallerin Etkinlik puanlarını artırırmısınız etkinliğin nerdeyse 3/2 bitti benim puan yarı bile değil.

9. TheLoserTR

TheLoserTR User

sende kabahat git jack dayıları takip et her biri 10 bin puan veriyor en yakındakine git canı 1.500.000 düşünce diğerine ışınlan böylece 2*10000= 20 bin puan bu kadar basit

10. Jack dayı atınca 40 milyon hasar ver, onu bırak diğer jack dayıya git. bu şekilde bitirirsin. 15 bin veriyor 2 npc kes 30 bin.

11. Muğlak haritası kadar dengesiz bir şey görmedim. Her şeyi fulleyince tamamlayabileceğimi düşünmüştüm. Bir ara 11 dalga atladım devamında battım. Saatlerimi harcayıp tüm yardımcıları fulledim. 11x1 den başlatıyor tüm buffları aldım 45 dakika sonunda 11.dalgada bufflar bitiyor ve Kafasız Süvari sadece 3 atışta beni batırıyor. Yahu ya buff süresini uzatmalısınız ya da npclerin hasarını düşürmelisiniz. Böyle saçma şey olur mu? Bilseydim saatlerce kasmak yerine 2 dalga ilerleyip lanetlimi kasardım. 15 dalga sonunda iyi bir ödül gelir diye uğraşıp kastım ve her şey fulken bitiremiyoruz. Eğer geliştirmeleri tamamlayınca haritayı bitiremiyorsak bu geliştirmelerin ne anlamı var?

12. Soldakiler sıfırlanır sağdaki yaptıkların sıfırlanmaz şifacını yükselteceksin, 400 bin şifa atıyor, kafasız süvari çıkmadan önce köşeye git kendini şifalat canın fullenince kafasız süvariye vur. 12 ye kadar geliyorum ondan sonrası ölüm. sezonu yaptım ruhu kastım tasarımı aldım, bıraktım.

13. Tamam sonuçta verdiğiniz taktiklerle siz de bitiremiyorsunuz ya sitemim ona. Ben de öyle yaparak geçiyorum zaten. Sağdakileri yükselt diyorsunuzda her şeyi fullediğim halde geçemiyorum. Bu durumun taktiksel bir açıklaması olamaz yani.

14. ben de onu anlatmaya çalışıyorum, emin ol bunu düzenleyen bile nasıl yaptığını bilmiyordur : ) o yüzden uğraşma boşuna zaman kaybı.

15. İşte uğraştım boşa olduğunu farkettim onun sitemini ediyorum ya burayı okuyan yetkililere. Bir tane tester yok mu girip test etmedi mi yani burayı.

16. Yetkililer de bilmiyor ki onlar sadece bizim yazdıklarımızı iletiyolar ama ilettikleri kişilerin umrunda olmadığı için biz boşuna yazıyoruz, oyun başladığından beri aynı. 500 kere reset attılar ama şunların düzelmesi için bir reset atmadılar..

17. Seaturtle

Seaturtle User

parıltılı bez teslim et görevini nasıl yapabilirm

18. ShaDe.

O görevde hata var nesneyi alamıyorsunuz, yarın düzeltme yapılacak.

Seaturtle bunu beğendi.
  19. beyoğlu21

beyoğlu21 User

parıltılı bez çıkmıyor görevi bitiremiyorum

20. Sayın yetkililer; Neye istinaden bu kadar etkinlik puanı istediniz anlayamadım. Bu etkinlik puanını bu etkinlikte tamamlamak için 30 gün daha olsa yinede çok zor. Şahsen oyunda en az 6 saat vakit ayırıyorum ama yinede zar zor topluyorum. Bu etkinliğiniz çok kötü oldu.
    Bu anlayışla daha çok oyuncu kaybeder bu oyun bilginize...