Nasıl Oluyor?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve blackgo31 tarafından 7 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. blackgo31

blackgo31 User

bazı oyuncular savaşta 20,000 - 30,000 gibi çok az hasar alıyor ve 300,000 - 400.000 vurabiliyor bu nasıl oluyor ?

2. 4442244

4442244 User

gardesım ogrenırsen yaz neyse o satıl alalım

3. blackgo31

blackgo31 User

geçen etkinlikte 4 seviye derebeyi toplarını geri çekemediler birçok oyuncu 5 seviye yaptı bu hatanın etkisi olabilir fakat adminler mantıklı bir açıklama yapabilir mi onun için soruyorum yoksa bende satın alacağım

4. yapanın yanına kar kaldı taş meselesi vardı mesela sümen altı yaptılar

blackgo31 bunu beğendi.
  5. blackgo31

blackgo31 User

taş meselesini bilmiyorum o nasıl oldu

6. Kaçınma Şansı veren cin desteği kullanıldığında, isabet oranınız düşükse çok az vurabilirsiniz.
    Kaptan yeteneği kullanılmış olabillir.
    Denizaltı modunda tuzağı aktif ederse 3 saniyeliğine onu bile vuramazsın.

7. blackgo31

blackgo31 User

admin bey kimse bilmiyor ve haksız rekabet oluyor bir açıklama yapacak mısınız
    benim gemi full fakat savaşta 20,000 - 30,000 gibi çok az hasar alan gemiler var ve 300,000 - 400.000 vurabiliyor bu nasıl oluyor ?

Mεh†εRhαπ bunu beğendi.
  8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bahsettiğiniz oyuncular denizaltı kullanıyor olabilir, denizaltıların savunması epey yüksek. Normal gemi ise gemisine kaçınma şansı, hasar önleme vs. taşları koyup süper çelik zırh, katmanlı zırh plakası kullanıyor olabilir. Tabii lambadan gelen cin'in serabı buffı, silah arkadaşları veya merhamet yoldaşı gibi etkenler de mevcut, sizin de isabet olasılığınız düşükse bu durum meydana gelebilir.

Saygılar.

9. blackgo31

blackgo31 User

cevap için teşekkürler fakat bu gemiler 7/24 cinin serabı silah arkadaşı vs.. kullanamaz değil mi
    4 ve 5 haritalarına bir gelin ne demek istediğimi anlarsınız

10. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Olabilecek ihtimalleri belirttim ben yalnızca, bahsettiğiniz gemilerde olağandışı durum olduğunu düşünüyorsanız destek ekibimize bilet atabilirsiniz tabii ki incelenmeleri için.

Saygılar.

blackgo31 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.