mor veya sarı seviye için kaptan önerisi lütfen

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve paradox07 tarafından 14 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. paradox07

paradox07 User

mor seviyeye kaptan yükselttim ve canlılığı can veren giysi giydirmeme rağmen 300lerde kaldı şaka gibi. mor seviyeli görevler de 700 canlılık istiyor ve dolayısıyla gönderemiyorum. gözlemlediğim kadarıyla bazı kaptanların en baştan canlılığı az oluyor ve seviye atlatılıp can veren giysi giydirilse bile canı düşük kalıyor. o yüzden sizden hangi kaptanları mor veya daha yüksek seviye için yükseltmeliyim öneri istiyorum. şimdiden teşekkür ederim

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Seviye ve rengi olmayan kaptanlarınızda 94-95 canlılık değerleri olanları yükseltirseniz yine yüksek değerli canlılık içeren ekipman da giydirip görevleri yaptırabilirsiniz, yüksek canlılık değerini bu şekilde elde edebilirsiniz. Genelde Guerrero kaptanlarının canlılık değeri yüksek oluyor, belirttiğim gibi 94-95 canlılık değeri olanları yükseltin.

Saygılarımla.

senena23 bunu beğendi.
  3. oyunun bir saçmalığı daha o kadar emek ve para harca ama dediğim gibi tamamen saçmalıklarla dolu bir şey daha olmuş. kesinlikle düzeltilmelei ya da bir çözüm bulunmalı. zira zaten herşey de olduğu gibi oyunun her yönüyle bilgi eksikliği bulunmakta

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.