mobilden toplu gülle almak

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve NGC666 tarafından 1 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NGC666

NGC666 User

mobilden toplu gülle nasıl alıyorsunuz hangi tarayıcıdan? operadan oynuyorum tam ekran oluyor ama gülleleri 1 1 artırıyor toplu yazma klavyesi açılmadı bi türlü. nasıl hangi tarayıcıdan toplu gülle alabilirim? tşkler

2. Pc bulup al, telefondan devam et, vivaldiden de olmuyor

3. Hiç bir tarayıcıdan klavye açılmıyo bak almak istediğin gulleyi 200 bin civarı cogalt al alındı bildirimi geldiğinde kapatir kapatmaz alttan almaya basa bildigin kadar bas gecenki yağmacı gullesinden pc olmadan bir milyar aldım

4. Yada auto clicker uygamasini indir + simhesinin ustune ayarla çalıştır bak nasil seriden basıyor :)

NGC666 bunu beğendi.
  5. Tabi art arda basınca birkaç kez alım yapıyor ama iş tabi 1 1 basarak onu alabilecek seviyeye getirmede

6. konu dışı olaiblir ama ios için bi tarayıcı var mı oyunu açmak için?

7. erayus

erayus User

var aslında android için ben chrome ile giriyorum ve klavye olarak hackers keyboard diye bi klavye var onu kullanıyorum biraz ingilizcen varsa ayarlar kısmından klavye boyutlarını küçültüp ayarları yapabiliyosun aynı zamanda açık kalıyo ve pazarda değer kısmına yazabiliyosun ikisi açık çalışıyo

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, konu kilitlenmiştir. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.