Mobilden Oyuna Giriş Debuff Sebebi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ZaGoR-SÖK tarafından 7 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Mobilden oyuna giriş debuff sebebi. Açıklayayım, bulunduğum yerden başka bir yere seyahate gittim, mobilden oyuna girmek istedim, ancak internet bulunduğum yerde pek iyi çekmiyordu, oyun sayfası açıldı ancak oyun oynayamadım. Çıkışda yapamadım, sayfayı kapatarak çıktım. 2 gün sonra masaüstü bilgisayardan oyuna girdim debuff almış opduğunu gördüm. İtiraz ettim yapacak bir şey yok dediler. Debuff aldım sanırsam debuff tarama sistemi mobili 3. program olarak algılıyor. Suport itiraza bakmıyor Debuff aldığım tarih ve saat aralığını kontrol etse gemi sabit hiç bir kasılma ve hareket yok. Benim gibi bu şekil mobilden oyuna girip ceza alan hesaplar oldu. İşte mobilden oynarsan böyle bir risk var.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Debuff taramaları sadece 1-2 günlük olmuyor daha uzun süren periyotlara bakılarak yapılıyor. Haftasonu olduğu için destek ekibimizde gecikme yaşanmış olabilir, tekrar bilet atmayı deneyebilirsiniz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.