Mini Oyun 01.12.2024

Konusu 'Resmi Forum Oyunları' forumundadır ve ShaDe. tarafından 1 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

Safe_heaven_for_players.png

Gizemli Güvenli Liman: Bulmacayı Çözün ve Kodun Kilidini Açın!

Bir zamanlar kalabalık olan güvenli limanın sakinleri, gizemli bir şekilde denizde toplanıp evlerini terk ettiler. Göreviniz her sakini hak ettikleri yere geri götürmek için rehberlik etmektir. Yol boyunca gizli bir kodun kilidini açmak için sundukları ipuçlarını deşifre edin. Mücadeleyi tamamladığınızda hazine sizin olacak!

Zaman Aralığı: 01.12 - 03.12

Nasıl Oynanır:
    1. Verilen ipuçlarına göre her sakini doğru konumlarına yerleştirin.
    2. Her sakine uygun ipucunu atayın. Her ipucu bir harf sağlar (parantez içinde gösterilmiştir).
    3. Harflerin sırasını her bir sakinin altında listelenen sayılara göre (1'den 12'ye kadar) düzenleyin.
    4. Kodu, harfler arasında boşluk bırakmadan yazın.

İpuçları:
    • Asıl evim soğuk kuzeyde. Ben Kurt derisine bürünmüş bir Viking Savaşçısıyım. (Harf: G)
    • Suçlu veya masum olduğuna ben karar veririm. Görevlerim seni gizemli bir haritaya biletlerle ödüllendirecek. (Harf: D)
    • Mavi alevli gözlerim ve boynuzlarım seni oyalayabilir ama korkularını yenersen seni gizemli düşmanların haritasına taşıyacağım. (Harf: L)
    • Sihirli kazanım sana birçok harika ödül sunuyor. (Harf: M)
    • Benimle ne kadar güçlü bir korsan olduğunu görebilirsin. 4 gruptan hangisine dahilsiniz? (Harf: P)
    • 12. seviye korsan sınavını vermeye geldiğinizde benimle ilk kez tanışacaksınız. (Harf: S)
    • Yaşadığım yerin yakınında kuzeybatıda yeşil çatılar, kuzeydoğuda ise mavi çatılar görüyorum. (Harf: V)
    • Düşmanlarınız hakkında bilgi sahibi olmanız mı gerekiyor? Küçük bir ücret karşılığında size yardımcı olacağım. (Harf: C)
    • Yaşadığım yer kuzeydoğudaki iki küçük adadan birinde. (Harf: U)
    • Eskortunuzu eğitmeniz gerekiyor mu? Benden eğitmen kiralayabilirsiniz. (Harf: K)
    • Mücevherlerini bana getir, ben de onların kalitesini artırayım. (Harf: O)
    • Kızıl saçlı ve sakallı bir korsanım ve savaş haritası için görevler sunuyorum. (Harf: A)

Zekanızı kullanın, ipuçlarını eşleştirin ve harfleri doğru sırayla birleştirin. İyi şanslar ve limanın gizemi sizi cömert bir ödüle götürsün!

Sevgiler,

Nami ve Leo.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.