Miço Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mu®αт tarafından 25 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mu®αт

Mu®αт User

miço istiyoruz.uzun uzun yazı yazıncada aynı cevabı verdiğiniz için kısa yazacağım,alman forumunda özgürlük çıkacağı yazıyor alman forumunda konu açmaya davet ediyorum herkesi.

2. frodo81

frodo81 User

valla bu miço olayı eziyet haline geldi miço işi saçma sapan hale geldi eskisi gibi 10 bin inciye almak istiyoruz pazar yerine geri getirilsin. yazılımcılar bir an önce bu işi halletmesi lazım bu durum büyük bir sıkıntı oluşturuyo...

valla bu miço olayı eziyet haline geldi miço işi saçma sapan hale geldi eskisi gibi 10 bin inciye almak istiyoruz pazar yerine geri getirilsin. yazılımcılar bir an önce bu işi halletmesi lazım bu durum büyük bir sıkıntı oluşturuyo...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2018
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

İngiliz forumunda da özgürlük etkinliği yayınlanmış durumda. Bizim forumumuzda da en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır diye düşünüyorum. Miço konusuna gelecek olursak , Özgürlük etkinliğinde karaborsada bulunacağını düşünüyorum.

Saygılarımla.

[hayaletajan] ve BIRAKTI bunu beğendi.
  4. Miço suz oyun oynanmıyor oyundan zevk alamıyoruz yeter bu işe çözüm bulun

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile alakalı bir bilgi yok. Muhtemelen özgürlük etkinliğinde çıkacaktır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.