Miço Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ☠«•☆aTc☆•»☠ tarafından 22 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın yetkililer buradan sesimizi duyun lütfen...
    Haftalık geliyor deseniz yok bir zamanı var deseniz o da yok bu miçonun geliş gidiş amacı bile belli değil kaç aydır halen oturttulamadı kimi 30 gün alıyor nasıl alıyor ? ben 7 gün zor alıyorum sonra gidiyor 2 hafta miço yok ? lütfen bir açıklık gelsin artık paraylamı taç ile mi bedava mı bilelim bir cevap verilsin iletilsin ona göre oyunumuzu oynayalım saygılarımla...

Son düzenlenen: 22 Ekim 2018
    blackgo31 ve .ĢŘǾŠVДTЄŘ bunu beğendi.
  2. katılıyorum , miço olayı artık çözüm bulmalı

3. ρѕм

ρѕм User

GL7 serverında paketler ile sattılar bir çok oyunduda 3 ay miço bulunmakta paket almayan oyuncular ise sadece izliyor.Etkinlikten sıralama kovalamak ve inci kasmak onlar yüzünden imkansız hale geliyor.Madem miço oyundan kalkmıcak neden düzgün giden inci ile alma sistemini kaldırıp para ile getiriliyor.Oyun içinde şu dakikadan sonra para yatırmadan yapılacak hiç bir şey kalmadı.Nasıl bir çözüm getirilecekse bir an önce gelsin ya hep kalsın yada herkesten kaldırılıp adaletli bir düzende oyun oynayalım.

excutioner*K*, TiryakiHasan ve solucan bunu beğendi.
  4. Shady!x

Shady!x User

Oyunun gerekli hatalarını ıvı zıvırını çözmek yerine paso paket çıkarıyorlar hele şu yaptıkları miço olayı tam anlamımyla rrezalet

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Miço hakkında merkez ekibe geri bildirimleriniz bildirilmekte. Bekleyip görmekten başka yapacak bişey yok maalesef.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.