Mega TR Sunucusu Bot Sorunu

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve кαρтαη~уσѕuη~ツ tarafından 23 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. supporta yazıyorum 1 aydır aynı cevap sistem otomatik yakalıyor,, ama yakaladığını hiç görmedin aynı kişiler TR1 haritasında bot kullanan gemiler yasaklanmassa isimlerini burdan paylaşcam alt haritadan üstlere kadar çoğu gemi botta heleki bir kaç gemi son bir yıldır görüyorum botta adam artık nasıl bir sistem yapmışsa bu gemilerin 1 hafta içerisinde yasaklanmassa oyun ekran görüntülerini yükliycem iyi çalışmalar

Bükrek bunu beğendi.
  2. Kendini yorarsın neler yapıldı ama hiç bir işlemde yapılmadı 5 sene önce +7000 üzeri hesap kapandı dediler o günden beri ses seda yok

3. Selam,

Yazmanız birşeyi değiştirmeyecek. Çünkü çok uzun zamandır verdiğimiz cevabı yine vermek zorunda kalacağız. Botlara maalesef manuel müdahale edilemiyor. Bu bizlerin ya da üstlerimizin aldığı bir karar değil. Merkez ekibimiz sistem tarafından otomatik banlama yapıyor. Geçmişte çok gemi bu şekilde kapandı.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2018
  4. geçmişte banlandı doğru relax mod ama o günden sonra hiç banlanan olmadı.sıralamadaki gemiler bot ile kasilan gemiler. bot kullandılar gemileri inci doldu birde üstüne etkinlikteki sıralama ödüllerini alacaklar. biz neden oynayalım hedefimiz kalmıyor. botlar gelip elimizde kestigimiz gelileri bile vuruyorlar. yani yasak olmasa bu botu seafigt sattiriyor diyecem ama yasak olduğuna göre bu botu satılan site neden kapattirilmiyor. neden lerle dolu kafamizin içinde bir sürü soru ama cevabını alamayacagimdan burada yazmıyorum.sadece biz bot kullanmayan oyuncular magduruz. magduryetimizi giderin.yoneticilere bildirin. incelesinler siralama gemileri 24 saat oyundalar insan uykusuz yemeden içmeden tuvalete bile gitmeden bilgisayarda bu oyunu mu oynuyor. hayir oyunu bot oynuyor gemiye gunde bir iki kez girip bizle savaşır hatalarını atar sonra gene bota koyarlar. sizde oyuncusunuz. bu gidişe bir dur denilsin artık.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

@Relax modumunda belirttiği gibi , bu gibi işlemler biz ya da üstlerimiz tarafından değil , merkez ekibimiz tarafından yapılmakta. Biz raporumuzu ediyoruz. Gerisi onlara kalmış bir şey. Sizin mağduriyetinizi bende bir oyuncu olarak çok iyi anlıyorum. Benim sunucumda da bir sürü bu tarz oyuncu var. Fakat modumun da bellirttiği üzere, bizler tespit edip manuel olarak yasaklayamıyoruz. Merkez Ekibimiz otomatik bir sistem taraması ile , belirlediği zamanda banlıyor.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.